Bener24fit

Lyxåk för en Herbababy...

Idag spenderades halva dagen med att göra en massa ärenden, bilen ovan tillhör en god vän till mig & jag älskar att omge mig av lyx, lyxiga bilar är med på min drömtavla..
Där den här Mclaren finns med & jag har alltid lyckats få det som finns med i min drömtavla- skrämmnade hur attraktionslagen fungerar! 
 

Idag var det "bestämma-vilken-barnvagn-vi-ska-ha"-dagen, och vi har med Micaella som smakråd sprungit mellan barnvagnsbutiker för att hitta den vi hitills har fallit för Quinny Moodd från Jollyroom.se 

Jag hade en Quinny vagn när Isaac var liten & jag var supernöjd & när Ella föddes så var issac bara 11månader så det blev en Mouintain Buggy tvillingvagn, gillar det märket också som även är känt som Urban Jungel, men då sitter barnet bort från föräldern och det har jag lovat Christina ( som är en av mina extra mammor) att jag inte ska ha. För det blir för många intryck för barnet som är litet och den bara vill se föräldern.

Vi hittade en av Quinny barnvagnarna som Marcus & Micaella provkörde med mycket ovana & fnitter från dom båda..

Micaella har valt den här färg kombinationen på vagnen om hon nu skulle få som hon vill, ser den ut som en färgglad karamell!

Jag gillr ju den slitsäkra & smutståliga svarta färgen då vi ändå bor i Sveriges regnigaste stad..Borås.

Nu ska vi bara komma överens allihopa & med den takten jag skaffar barn så är väl en minibus snart den ultimata bilen!  N E V E R!!! 
 

För mig är flerbarns bilen en 4 dörrars Aston Martin ;-) detta är Tania style! 
 

"When you dream- DREAM BIG!!!"

Så ett lyxåk från Quinny, Urban jungel eller Cresent lär det bli i januari :-) då blir det powerwalks i mängder för att få bort alla graviditets kilon. ;-) Dom försvinner inte i en McLaren eller Aston Martin. 

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln