Bener24fit

Jag är tokig nog...för att lyckas!

Som jag har sagt innan, så går jag mycket på känsla & jag tar MÅNGA risker, jag lyckas inte alltid men oftast.  Livet är till för att levas & möjloigheter dyker upp och det gör dom HELA tiden men man måste vara FOKUSERAD för att se dom- och det gör jag! 

Oftast dyker möjligheterna upp hand i hand med något dåligt som händer dig, du förlorar jobbet, krossat hjärta, sorg och annat tråkigt och det är JUST då dom dyker upp , för trots allt har ALLT EN MENING! 

Och ja jag lyckas oftast för jag är TOKIG nog att TRO att jag kommer göra det! 

Fick igår ett mail att jag har kvalificerat mig till Herbalifes lyxiga semester i Maj 2014 här är blogginläggen från förra semestern vi hade i år. Det är en vecka med all lyx man kan tänka sig för hela familjen...helt underbart. Här ser Ni ett videoklipp om kommande semster..

Jag har jobbat med Herbalife i 1,5år och jag har hitills blivit överöst med lyx och andra promotions, jag har ett fantastiskt yrke! 

Är du också lite som jag och vill bestämma över DIN tid & hur mycket du vill jobba och inte orkar anpassa dig till en chefs humör...this is the job! 

Vi på City Wellness söker ständigt nya medarbetare så kontakta oss med att fylla i ett intresse anmälan här

 

Idag blir det bara mys med barnen som är överlyckliga för semestern och att favoriten Sandra Dahlström kommer över för att umgås med oss. 

Missa inte våran sista 24FITFIGHT utomhus från nästa söndag kör vi inomhus igen, mer info kommer!  

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln