Bener24fit

Den Markarianska Olivdagen!

Jag gillar Fontanas produkter & på deras facebook sida såg jag att dom hade ett nytt olivsortiment "Meze Oliver" som jag testade igår...OOOOOOOh My GOD!! Jag kunde inte sluta min favorit är den med Timjan & Rosmarin! 
Så när alla andra åt kanelbullar satt jag med mina oliver, måste erkänna att jag åt också en kanelbulle hos Kerstin som äger Café Bakgården i Borås. Varma nygräddade bullar. 

Till lunch blev det en City Wellness sallad på Cafe Viskan med min goda vän Patrik Axelsson, efter det gick jag in på Greta & Anna, Ni kan få uppdateringar om nyheter om Ni gillar dom på facebook här 
Såg att dom hade fått in nyheter från ett av mina favorit märken FAV så jag var inne & botaniserade..

Om inte märket FAV säger er något så kanske Ni könner igen dessa tunikor med allt från änglavingar, stärnor & kors på ryggen. 

Här ser ni finisarna Jessica & Michela som äger Greta & Anna i sina FAV tröjor

Som en fd Designer gillar jag att "lura" ögat och FAV gör att man kan få en slimmare look på en "generösare" kropp som jag har nu...bor du inte i Borås & missar denna fantastiska butik, kontakta tjejerna på Greta & Anna dom är stora på näthandel & levererar över hela Sverige. 
När jag kom hem hade Marcus sett till att vi hade bunkrat upp med juicer för att blanda shakes till City Wellness Weight Loss Challenge som startar på tisdag kl 19. Vill du vara med? Anmäl dig här

Självklart kommer juicen från Fontana och det är för att dom är så smakrika, mina morgonshakes brukar jag blanda så här 

1dl Fontanajuice ( dom har ett dussin olika himelska smaker) 
2dl vatten 
2msk Herbalife F1 
2msk Herbalife F3 
(ev en msk frysta bär) 

Voila man får den godaste shaken ever!

Det var fredag & ridhus dags med Ella, idag var det Marcus som fick leda ponnyn...

Så nu missar ingen på ridhuset att vi jobbar med Herbalife :-) till kvällen blev det lite fredagsmys med lite frukt & grönsaker efter middagen..

Självklart var det mycket oliver till..:-) du vet väl att Ni kan följa mig på Instagram sök på  "taniamarkarian" så hittar Ni mig! 
Vill Ni få MYCKET tränings inspiration följ min väninna "christinsantana" på Instagram hon är en riktig motivator! Här är en bild från morgondagens pass!

Önskar Er alla en underbar lördag! 
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln