Bener24fit

När jag trodde jag hade bröstcancer...

En dag i november 2012 kände jag en knöl i höger bröst, jag tror mitt hjärta slutade slå i några sekunder av ren panik, har hört folk säga det innan att de ser sin framtid gå i revy framför ögonen under just dom sekunderna och jag såg viktiga ögonblick som när mina barn tappar sin första tand, tar studenten, gifter sig osv utan att jag är med. Ja just dom 3 ögonblicken kom upp. 

Jag ringde 1177 och blev direkt kopplad till sjukhuset där jag fick en akut tid för att göra ALLA tester.. jag minns att det var en tisdag jag skulle dit och nu var det torsdag. 

Jag tror jag grät mig igenom hela den helgen och den gick sååååå långsamt. 
På tisdagen var jag uppe på sjukhuset själv, när jag väl satt i väntrummet ( och jag var säker på att det var en cancerknöl jag hade) tänkte jag på hur hela behandlingen skulle gå till jag tillomed funderade över om jag skulle be dom operera bort bröstet direkt eller gå igenom en strålbehandling..

Inne hos läkaren och under kontrollen såg inte läkaren glad ut och jag fick gå vidare till röntgen - det var en knöl! Tårarna forsade...jag ville inte gå bort än! Jag har ett ansvar jag vill se mina barn växa upp...ta bort båda brösten men låt mig få se dom växa upp , det var det enda jag tänkte på. 

Efter röntgen fick jag träffa ännu en läkare som skulle med en lång spruta ta prover på knölen...det gjorde lagom mycket ont. Sen var det att vänta på svar..

Det kunde ta allt från några timmar till dagar men dom skulle ringa med resultatet. 

Jag minns att jag var på Micaellas balettskola när mobilen ringde och det var skyddat nr...Jag svarar och sköterskan presenterar sig själv och föklarar resultatet. Trots henens beskrivning så frågade jag ..är det cancer eller något liknande? 
Svaret var -Nej det är en vätskeknöl som vi enkelt tömmer och det försvinner, inget farligt alls! 

Såg allt från en annan synvikel efter det! Oktober är en Rosabandet månad med insamlingar över hela världen för just forskningen runt bröstcancer för att rädda så många kvinnors liv som möjligt! 

Så från idag skänker vi av varje såld Herbalife F1 Jordgubb ( som är rosa) 25kr till cancerfonden. 

Mitt Rosabandet Smoothie som vi kommer bjuda på imorgon på vår Weight Loss Challenge & till varje wellness analys som vi gör under Oktober månad..

1dl tranbärsjuice 
2dl vatten eller soyamjölk, havredryck,laktosfrimjölk
2msk frysta jordgubbar 
2msk Herbalife f1 Jordgubb

Det blir en mycket god & fräch smoothie som du kan ta till frukost eller något annat mål eller som jag och Yas gjorde idag till mellanmål..

Är du kvinna eller en stöttande man gör din "Rosabandet shake" och maila mig en bild på dig & shaken så ska bloggen sista oktober uppdateras med alla Er som stöttar vårt lilla projekt, alla bäckar små...som det sägs! :-) 
Maila era bilder till mig här eller tagga mig på fb

City Wellness har registrerat en egen insamling på cancerfonden.se så att Ni kan skänka en slant direkt dit om Ni vill..
 

Har ni frågor så hör gärna av er

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln