Bener24fit

Från Wellness coacher till Herbaheroes

Sorry att jag inte har bloggat senaste dagarna men dom har varit fulla med utbildning, team buildning och skratt! 

Herbalifes årsmöte i Europa ( en av 5st för det finns ingen arena som får plats med nästan 100.000 distributörer) iallafall så i Köln var vi 15.000st och vi började med att möta upp Team Citywellness och registrera var och en och se till att alla frågor och funderingar får svar. Och bara umgås & sätta nya mål.

Jag var tvungen att lämna gruppen för att gå på Active World team utbildningen som jag kvalificerade mig till förra månaden....sååå mycket nytt som händer och spännande saker. 

Vet Ni hur det känns att komma in till en slutsåld utbildning med 15000 Herbalife distributörer som är taggade till tusen att lära sig mer? Helt overkligt! Så började Lördagen för oss! 

På kvällen hade jag & Marcus kvalificerat oss till Herbalifes årliga VIP fest, som i år hade Gatsby tema, så man fick klä upp sig i den stilen. Som Gravid gjorde jag mitt bästa...puh! 

Dom hade allt i stil med den epoken, när vi kom dit fick jag ett långt pärlhalsband & Marcus en hatt Gatsby style! # våningar var omgjorda för att man verkligen ska tro att man är i den filmen & det var lyxiga matbuffér på alla våningar..

Ingen Herbalifefest utan riktigt bra underhållning...vilket INTE gjorde oss besvikna den här gången heller :-) 

Det blev en tidig kvälll för på söndagen skulle en av mina absolut favoritkvinnor stå på scen..Madeleine Albright Usa Utrikes minister under Clintons tid som president. Hon & Hillary Clinton gilar jag, Hillary för att hon som stark kvinna TROTS hennes mans otrohetsaffärer stog vid hans sida- inte för att stötta honom utan för att SJÄLV bli mer framgångsrik än honom..! Det kallar jag för psykisk KRAFT!  

Med 15000st distributörer i grön Christiano Ronaldo t shirt lyste arenan upp..

Ännu fräckare var det när Marcus fick gå upp på scen och berätta om City Wellness teams framgångar för alla 15.000personer...

När Marcus pratade och det lät i högtalarna så sparkade bebisen nästan sönder mig :-) så söt..häftigast var nog när han sa att han får en liten Herba baby i januari..mäktigt när 15000personer applåderar för ens bebis. :-) 

Efter Extravaganzans pampiga avslut så tog vi oss ner till Kölns centrum för att knyrta ihop säcken av all info & våra framtida planer, Jag, Marcus, Christin, Karin, Ulrika, Pernilla, Rickhard, Cassandra & Louise satte oss på en mysig liten spansk tapas restaurang där vi åt gott & satt till seeeeeeent och planerade hur vi ska nå nästa mål. 

Jag är så tacksam & lycklig över 3-4 härliga och helt UNDERBARA dagar med dessa fina personer. Jag har lärt känna alla bättre och en underbar känsla att känna att vi är ett team mot samma mål att hjälpa folk att må bättre och få ett hälsosammare liv.

Efter en månad kors och tvärs över jordklotet ska det bli såååååååå skönt att komma hem till fina Borås och möta min underbara vardag, för jag är sååååå nöjd med livet jag har skapat för mig & mina nära. 

Tack, tack, tack för alla som förgyller mitt liv dagligen! Och tack Herbalife för en sån härlig affärsmöjlighet där mitt jobb går ut på att få folk att nå en bättre version av sig själva. Vi åkte dit som Wellness coacher & kom hem som HERBAHEROES!!!

Lycka!
<3 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln