Bener24fit

Allt går uppåt i Köln

Sedan i tisdags har vi varit i Köln och förberett inför vårt teams ankomst för Herbalifes stora Europa årsmöte där MINST 15000 oberoende Herbalife distributörer ( som mig & Marcus) samlas för att under en helg utbildas, få nyheter & träffa många av läkarna, cheferna osv för att direkt kunna ställa frågor & få svar. Dvs även den bästa blir ännu bättre! Vi har även hunnit med lite sightseeing i Köln vilket innebär mest at gå på olika museum & kyrkor. Visste Ni ätt Köln är Tysklands äldsta stad?! Inte jag heller...intresseklubben antecknar! :-) 
Dagen börjar som vanligt med en shake på hotellet sen blir det att hitta Starbucks så jag kan få i mig lite kaffe & tillgång till wi-fi :-) 

Marcus får fingret då han alltid retas med mig för att jag behöver vara uppkopplad :) 10 dagar på Indiska Osceanen UTAN nät var nog...

Sen var det dags för att gå upp för över 500trappsteg för att komma upp i domkyrkans ena torn för Marcus tycker det är såååååååååå roligt att fotas med staden som bakgrund. Singapore var ok då tog vi hissen upp men här var man tvungen att gå upp alla våningar...jag har hört att trappträning kan sätta igång förlossningsvärkar :-) och det vill jag inte ha så långt upp i luften...

Hela vägen upp & öberallt var det klotter på kärlekspars namn, vi behövde inte skriva något då det redan fanns där :-) när jag trodde att vi hade nått toppen då vi kom fram till kyrkklockorna fanns det några steg till att ta, då började det bli jobbigt för mig då jag är extremt höjdrädd..

Notera att jag har fått fota mig med världens största kyrkklocka...yeeeey!! Not! 

När vi äntligen kommer fram till toppen är jag glad men sååå högt upp! 

Vi tar några foton för att föreviga detta fantastiska (...not!) upplevelse! 

Sen skulle man ner alla dessa j-la trappor runt runt runt....

Väl nere på stadig mark så går vi in i katedralen för att tända ett ljus åt min fina mamma då hon idag för 7 år sedan gick bort i cancer. 

Sen blev det att och gå runt & se stan...och ta det lungt! Är faktiskt i 6e månaden och det känns som om jag rest jorden runt under september, varit ute till havs uppe i luften, flygit oräkneliga gånger..nu vill jag bara ta det lungt! 

Idag kunde man äntligen registrera sig för Extravaganzan och jag & Marcus var där bland dom första :) 

Marcus var bland dom första i Europa att kvalificera sig till Herbalifes lyx semester i grekland 2014 och det var häftigt att se hans namn på listan! 

Det var nog tur det för att planen är att vi sak ha våran vigsel där ute på klipporna :-) 

Efter att ha shoppat en hel del så är vi på strabucks igen så jag kan blogga :) 

Taggade & uppspelta ser jag framemot att träffa teamet som landar idag & imorgon och tillsammans ha roligt & bli bäst på att hjälpa dig få dom resultat du vill ha om det är att gå ner i vikt, bli piggare, bättre träningsresultat osv..så vet vi på City Wellness hur du ska nå dom & hur vi bäst coachar dig.

Kommer försöka få tid att blogga, nätet på mobilen är katastrof men följ mig på Instagram "taniamarkarian" så är du uppdaterad med mina äventyr! :-) 
 

Stor Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln