Bener24fit

Att bikta sig...

Dagen började med cirkusen hemma inna barnen lämnas på dagis, sen ett möte med några vänner på Café Viskan där allt möjligt diskuteras- som vanligt. 

Kl 10 var det dags att besöka Dao på Beautiful Nails för att få ordning på naglarna, jag är ju en social människa så jag hamnar i diskussioner överallt och det satt en annan tjej som också fixade sina naglar och säger att det är altid skönt att komma hit så kan man bikta sig lite hos sin nagel teknolog. 

Ha ha ha har aldrigt tänkt på det men tänk när vi sitter hos frisören, nagelteknologen etc så biktar vi oss- pratar ut! Och det är en viktig del att prata ut med någon man normalt inte umgås med. 
 

så här blev slutresultatet, som vanligt är jag mycket nöjd.

Det är mycket viktigt att kunna prata ut, jag går hos en psykolog minst 1 gång i månaden för att prata & få perspektiv på allt från vradagen till min historia. Jag investerar pengar i att stärka mig själv och förstå mig själv bättre för att kunna förstå andra bättre. 

Som tex boken AVUND som jag läste under resan den var mycket nyttig, jag är en positiv person men har som många andra även jag "problem" som man vill förstå som man kan lösa..

Att gå till en psykolog betyder inte att man är "koko" utan tvärtom- man vill ha svar och prata ut utan att såra någon annan eller sig själv. 

 

Man lägger massor med pengar varje månad för att fixa håret, naglar, ögonfransar,kläder, smink, fika etc men man glömmer den lilla hjärnan och sitt psyke. Det är väl investerade pengar och kostar mindre än ett par jeans. :)

Nu är det dags att börja packa väskan till Köln, behöver en extra väska för att ta med överaskningarna vi har till team medlemmarna som vi möter upp där..:-) 
 

 

Stor Kram till er alla!


Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln