Bener24fit

A som Adele & Alexander

Sedan jag hämtade barnen direkt efter att vi landade i fredags har vi suttit ihopklistrade, vi har myst, lekt, varit på äventyr, kalas & bara njutit av varandra. Vad jag har saknat dom! Faktiskt jätte skönt att vara hemma, som sagt borta bra men hemma bäst ! Nu har vi i familjen kommit fram till namn på bebisen, Adele eller Alexander! ( Passande tröja jag bar idag) 

Jag har alltid varit van att jobba mycket och som egen företagare & Designer så har dom rest med mig överallt med jobbet då jag tyvärr inte kunde ta mammaledigt, som min väninna Michela Castellari sa idag över en fika att jag är lycklig lottad med jobbet jag har nu då jag kan varva ner mer när bebisen kommer. 

Här en bild från Tv3 inspelningen av Småstadsdrottningar där Michela var en av drottningarna

Under senaste dagarna har jag även hunnit med många Wellness analyser och möten med nya & blivande kunder och då har mina godingar lekt med ipaden eller alla Wii spel vi har både uppe i lägenheten & på centret allt är anpassat för att barnen ska ha underhållning & vara nära mig. 

Vilket underbart jobb jag har! Borta är stressen att jag får lämna dom på dagis långa dagar utan jag kan hämta dom tidigare och dom kan vara nära mig på jobbet! Detta är en av många fördelar som Oberoende Herbalife distributör. 
 

Även när jag jobbar så sitter dom tätt intill & jag har ett stort behov av att ha dom nära..nu när dom är 4 & 5år älskar dom att pyssla & ta med vänner hem så eftermiddagarna är fulla med bus. Så tacksam för bästa teamet på City Wellness som är hjälpsamma och hjälper mig med mina kunder så jag kan vara med barnen så mycket jag kan. Den här tiden är guldvärd! 

 

På tisdag bär det av till Köln för att förberedda ankomsten för alla teammedlemmar som anländer på torsdag/fredag för en helg i Herbalife stil! 
Minst 15.000st Herbalife Distributörer samlas i Köln för en helg full med utbildningar & nyheter..men tills tisdag morgon står det BUS på schemat om mina barn får bestämma! 

Stor kram till er alla! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln