Bener24fit

Singapore

Igår vaknade vi upp i Erics lyxiga lägenhet i Singapore, ett stenkast från den kända shopping gatan Orchard Road, som vi naturligtvis tog oss till så fort frukosten var intagen. 

Där gick jag verkligen loss på baby & barnkläder, Isaac & Micaella har en lång önskelista på vad jag skulle ha med mig hem & ett plagg/ leksak för varje dag jag var borta / var! Ja äpplet faller inte långt från trädet så att förhandla är något som dom har från sin mamma :-) 

Marcus kommenterade på fb att jag hade svart bälte i shopping :-/ vilket faktiskt stämmer, vi hade ju bara en dag på oss att shoppa, för oss kvinnor är en dag ingenting, det tar ju oss egentligen en dag att först gå igenom utbudet och andra dagen shoppa :-) 

Till lunch besökte vi en gallerias "food court" jag kände inte igen en enda rätt och det fick tillslut bli lite japansk soppa...

Jag kände inte ens igen en enda grönsak!! Jag längtade efter en shake men naturligtvis tog jag sista pulvret till frukosten :( men Marcus försäkrade att det inte var ormar, hundar men det fanns grisöron i buffén...kräk reflexen var inte långt borta....sen när man kom till disken där dom ska tillaga detta så tillagades allt i samma gryta....

Så såg det ut innan hon kokade ihop allt & resultatet blev detta...

Tyvärr efter att jag såg alla igredienser som några gäster framför mig hade i sin soppa som kokades i samma gryta & vätska som min, så kunde jag tyvärr inte få i mig detta...var är shaken när man behöver den!?!??! 

Som kompensation så gick vi in på ROLEX för att jag skulle komma ett steg närmare min VISUALISERING av min drömklocka..Kvinnan bakom disken insisterade på att jag skulle prova den...OOOOOOOOO MY GOD! Nu får vi se om attraktionslagen fungerar, inget kommer gratis utan jag är motiverad till lite hårdare jobb för att kunna gå in och köpa den! En till mig & en till Marcus, han köper dom naturligtvis! :-) He is the man!  Jag är mycket för manligt & kvinnligt och detta är en mans göra :-) 

Sen var det sight seeing i Singapore...

Vi var på det fantastiska hotellet Marina Bay Sands och tittade ut över hela city...från 56 våning!

Efter en heldag väntade middag med Eric & Vera innan vi skulle hem & packa om väskorna och mot flygplatsen, jag har verkligen haft en underbar resa & jag har blivit så bortskämd & älskad av mannen i mitt liv. 

Som jag skrev på fb igår...

Nu sitter jag i köpenhamn och väntar på flyget hem och ska springa till Dagis och hämta mina skatter Isaac & Micaella för jag saknar dom sååååå mycket! 

Stor kram från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln