Bener24fit

Happy wife - Happy life

Vet Ni hur underbart det var att vakna till en stillstående säng utan gungning? Hur underbart som helst! På segelfartyget så började man segla vid 5 tiden på morgonen och som gravid & åksjuk så var det inte så härligt, men efter 3e dagen så blev man härdad. Men jag saknar det inte. 

Idag var det bara spa & relax på schemat ( som om jag gjort annat än relaxat senaste 2 veckorna :) ) 

Men först lite frukost :-) 

Hela resorten vet nu att vi äter & jobbar med Herbalife...:-)

Sen var det att ta sig till klipporna och den underbara infinity poolen dom har. Ja vi har det gott...

Att vara dom enda västlänningarna bland alla Japaner så var vi faktiskt inte så udda med att fota varje steg vi tog i den himelskt vackra platsen :-) 

Den här poseringen var det inte bara jag som fick på bild utan alla kvinnor runt poolen tog sina telefoner och började fota...I cant blame them! Han har en fantastisk kropp, yeah baby its all HERBALIFE 24! 
 

När jag kommenterade vad alla gjorde blev han faktiskt lite obekväm :-) ha ha ha sure baby! Han tvingade ner mig i den iskalla poolen för att föreviga en badkruka i poolen :-) 

Jag kan erkänna att jag tycker det är väldigt obekvämt att mina bröst verkar vara det enda som växer på mig under min graviditet dom är enorma och idag vägde jag mig och jag har totalt gått upp 6kg under 22veckor...så jag har kommir fram till att minst 4kg är i brösten, bebisen väger nu 400g enligt vecka för vecka kallendern på iphonen och då är ca 1,5kg fördelade över resten av kroppen. 

 

Nu när jag ändå hade badat så blev det lite mer "honey moon " inspirrerade bilder....

Lite vila & sen lite shake till mellanmål ( det är nog min räddning från sötsaker & cravings att jag alltid tar 2 shakes till mellanmål en på förmiddagen & en till eftermiddagen 

Lyckades med konsten att blogga från en ipad idag , härligt när man kan jobba från en sån härlig plats..

Min Herbalife cell-u-loss som förhindrar svullna fötter är slut så nu får stödstrumporna gå på underresten av resan...sexigt..not! :-)

Nu är nästa stop lite massage & aromatisk spa innan resan mot Singapore

Stor kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln