Bener24fit

The Mrs Benér!

Efter 3 byten av flyg var slutdestinationen för idag Bali, vi checkade in på Ayana Spa Resort och till min förvåning så hade Marcus uppgraderat oss till Cliff Villas dvs bland det lyxigaste dom har så dom hälsar oss Mr & Mrs Benér välkomna till våran smekmånad...:) Första gången jag blir kallad Mrs Benér och jag blir frustrerad och bara börjar skratta när dom klär oss med deras "Honeymoon flowers for good luck!"

Idag är jag Mrs Benér & om namngivningen tog slut där, men inte, resten av dagen blev jag kallad Mrs Marcus :) 

Det är så roligt med mig, jag gör allt tvärtom, om man jämför med det traditionella. Folk förlovar sig, gifter sig, åker på smekmånad - skaffar barn. 
Jag började "rätt" vi förlovade oss, skaffar barn, åker på smekmånad och sen gifter oss :) kul att inte göra som man ska utan lite som man vill. :) 

Tillbaka till Cliff Villan..Mamma Mia så vackert & stort & privat det är..

Ett bad med blomsterblad stod redo när vi kom till Villan och direkt hoppade jag i.. underbart efter ca 16h flyresa!

Marcus visar upp sin beach form...me like! Och får därför hoppa i poolen istället :) 

Sedan kom ännu en överraskning, massage i olika former från topp till tå för oss båda i Resortens stora spa avdelning, jag somnade många gånger om under mina pass med Ingefära te i massor. Något möra tog vi oss tillbaka till Villan & gjorde oss iordning för att äta på klipporna... det blev färskfångad fisk & Scampi!

Nu är jag helt slut & ska bara skypea med mina småbarn & säga godnatt för imorgon bär det av mot Bima vi tar flyget dit för att gå på den stora segelbåten som ska ta oss runt många exotiska öar..

Här kommer Mrs Benér/ Mrs Marcus ( dom säger Markoooos) sova som en prinsessa...

Godnatt mina vänner :)

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln