Bener24fit

7:0 Dieten

Trots att jag körde en turbo packning av kläder jag skulle ha med mig till Bali/Indonesien...(Ärligt talat jag har ingen aning vart jag ska..) så vaknade jag ändå vid 04.30 för att packa färdigt. Jag tror Marcus sa -Tänk på att vi ska vara på en segelbåt i 10 dagar du behöver inte ta med halva garderoben & 711 par skor" ja ja ja, jag fattar! 
Ändå blev det 4 väskor!!! 

Såg den här bilden som min väninna Michela Castellari fick på mig igår när jag tog med "liiite" av garnityren på Invigningen av Viskans vinbar igår...

Så om ni andra gäster inte hittade någon frukt så fick jag nog med mig allt! :-) 
Yas och hennes mamma Mimmi kom & hämtade upp oss 6.30 & körde oss till flygplatsen. Yas kommer ha hand om våra kunder & öppna upp City Wellness och leverera produkter! Hon är verkligen & ordagrant min högra hand! Sötaste guldklimpen som finns! 

Här är vi i gamla stan i sthlm i somras, så många härliga minnen vi har från sommaren som jag har paketerat som ett litet guldpaket och lagt i mitt hjärta.

I bilen reagerar Yas att min väska är full av Herbalife produkter och ja jag har en färdig ladadd shaker med 2 portioner så jag kan laga en lunch åt marcus :-) ( recept : lite juice., lite vatten & Herbalife f1 & F3 tadaaaa en lunch på näring som en 5 rätters måltid) 
 

Ang 5:2 dieten, jag tycker inte riktigt om den för folk ser det som en snabbfix och lär sig äta fel dvs svälta sig själva. Jag har naturligtvis kunder som testar på det och då tar dom 2 Herbalifes shakes, 3 kokta äggvitor & 2 frukter per dag för att få i sig ca: 500kcal. Men jag understryker att det är VANSINNIGT att svälta sig 2 dagar i veckan. Själv kör jag 7:0 dieten dvs äter minst 6 mål om dagen 3 huvudmål & 3 mellanmål. (2 av dom 3 huvudmålen är oftast shakes/Smoothies / Herbalife pannkakor osv så jag får i mig rätt mängd proteiner & framför allt NÄRINGEN!) 
 

Det finns snabbfix-dieter men du bränner tyvärr inget fett bara muskler & vätska, så fort du börjar äta "normalt" som du åt innan din diet så går du upp igen. Vi på City Wellness lär folk äta rätt, utbildar vad kroppen behöver för att bränna fett & bygga muskler & samtidigt få i sig näring. 

Så det blir inga undantag för mig på resan, väskan är även laddad me Måltidsbars, samma näringsinnehåll som Herbalife shakes men i bars form...

Allt handlar om planering när det gäller kosten så var förberedd med mellanmål & planera huvudmålen också...
 

Snart ska vi boarda flighten men jag kommer hålla er uppdaterade :) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln