Bener24fit

Inför resan..

Jag kan inte säga annat att tiden räcker inte till, fast vi senaste veckorna lagt oss sent & vaknat tidigare än normalt, jobbat super mycket hinner vi ändå inte med allt vi ska . Så idag sista arbetsdagen innan en VÄLBEHÖVLIG semester på 2 veckor i Indonesien/ Bali så hann jag med otroligt mycket..

Först till Göteborg för att träffa lite kunder och hämta lite snorkel utrustning i MIN storlek :) 

Sedan tillbaka till Borås för att jobba lite på centret och jag slutar kl 15 för att hämta min lilla Micaella och umgås lite med henne innan jag lämnar henne hos sin pappa. Vi pratade lite om resan och att jag skulle snorkla och hon tyckte det lät spännande så när jag senare ska säga hejdå så säger hon "-Mamma kom ihåg att säga till bebisen när du hoppar i vattnet så den kan hålla för näsan för den kan ju inte se vad du gör inifrån magen.  bara så den inte drunknar."

Hur SÖT får man vara?! 

Runt 18 tiden var det dags att träffa några vnner för att tillsammans ta oss till Café Viskans Invigning av deras Vinbar. Vi träffades hos Forogh på Chic Lady, mina vänner drack lite iskall Rosé medans jag fick mitt bubbel vatten :) 

När alla var samlade tog vi oss vidare till den så fina & mysiga vinbaren, bilder kommer en annan dag då det var fullt med gäster :) men ett nytt inne ställe är född.
Jag hittade ett berg av frukter och där fastnade jag, fick tyvärr gå hem tidigt då jag skulle packa , vilket är halvfärdigt just nu så jag ska återgå till den uppgiften strax. :-/ 

 

Imorgon vid den här tiden ligger vi på dessa solstolar på Bali - nu är det semester..men dont worry, jag uppdaterar er med allt som händer. Nästan allt! 


 

Nästa avfärd blir 10 dagars segling här..http://www.sirenfleet.com/diving/indonesia.html

Önskar er alla en trevlig lill lördag, nu ska jag packa färdigt...


Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln