Bener24fit

Hallonmuffins

Jobbar man som jag gör och med event som 2st fitclubs , 2 weight Loss Challenge, fullbokade dagar med wellness analyser och familj osv och har många goda vänner får man express date'a dom. Jag får mycket energi av dom och dom lyfter mig verkligen, så idag hann jag på 3 timmar mellan 8-11.30 träffa hela 9st..9 underbara vänner! Jag satt med 3-4 samtidigt och vi har alltid så roligt, älskar dom verkligen! 

Express datandet avslutades med en lunch med Marcus & självklart blir det City Wellness taldriken vi väljer på Café Viskan.

Sedan var det hem och baka muffins till kvällens öppethus på City Wellness idag skulle det bli Hallon & vaniljmuffins och här är receptet..

Med min lilla medhjälpare Micaella & jag bjöd nya & gamla kunder på Hallonmuffins. Micaella fick i sig väldigt många "baby"muffins som kallar dom. 
 

Testa gärna receptet & berätta vad Ni tycker. 
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln