Bener24fit

En blond anka..

Idag var det en riktig "ta-hand-om-mig-själv" förmiddag som började med lite fotspa & pedikyr hos underbara Dao på Beautiful Nails. Dao är så rolig och ärlig och verkligen tar hand om mig, jag pratar med henne om allt och hon ger mig så kloka råd. 

bilden är från en tidigare pedikyr i våras..

Nästa stop var hos min bäste vän Fazli Krasniqi för att återfå min blonda hår nyans :) samt klippa upp håret så allt det slitna gamla är borta...bara frächt hår kvar! 

Även där paratar vi om ALLT, han är verkligen den närmaste vännen jag har, älskar honom! 
Efter det var det ögonbrynens tur och vill man få ett lyft utan ingrepp eller nervgift så ska man till Foroogh på Chic Lady...

Sen var det lite jobb innan jag skulle hämta mina barn på dagis där jag träffar finaste extra mamma Anita, hon är min hjältinna! EN som alltid lugnar ner mig och säkert den enda människan på jorden som ger mig den tryggheten jag söker. Jag respekterar henne högt! Det är mina barns mormor och även kommande bebis mormor som kommer finnas där från dag 1! 

Såg en härlig teckning idag som beskriver mig mycket väl...

Under våran resa till Indonesien då mycket segling ingår och eftersom jag är gravid så kommer jag bara kunna snorkla & Marcus dyka, så fick jag prova lite utrusning. 

Bloggen kommer uppdateras när jag är borta och så ofta jag kan med bilder och säkert mycket roliga historier då jag har lätt att göra bort mig, men en sak är säkert att Marcus kommer få mig att skratta varje dag. 

Så nu ska jag mysa med barnen och titta på Rosa Pantern 2 med Steve Martin- en film som får mig att skratta från början till slut..här får ni ett av mina favorit klipp..

HA HA HA HA HA :-) 

Natti natti 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln