Bener24fit

Trolliz & mellis

Såg en länk på facebook om Trolliz.se det är en idrottsskola i stockholm för små barn där dom under en termin testar lite olika typer av idrott för att barnen ska känna efter vilken sport / aktivitet som dom vill fördjupa sig i. 
 

Läste lite om grundaren som visar sig vara en Borås tjej (vad annars!) 


"Julia Hansson, grundaren och verksamhetschefen bakom Trolliz Idrottsskola. Julia är en driven och engagerad tjej som under en längre tid har jobbat på sitt idrottsprojekt för barn i Stockholm.
Hon vill aktivera så många barn som möjligt och börja leda in dem på idrottsspåret redan i 4 årsåldern – det är viktigt att barn börjar jobba med motorik och rörelse redan i ung ålder för att det ska underlätta barnens fysiska utveckling.
Julia är ursprungligen från Borås men flyttade till Stockholm som 20-åring och i samband med flytten började resan för Trolliz Idrottsskola."

Jag önskar Trolliz hade funnits i Borås, att barn börjar med motion tidigt och att utveckla sin motorik är viktigt! Speciellt när tv spel & datorer tar och kryper ner i åldrarna min 4 åriga dotter kan min ipad bättre än mig. 

Just jag är mån att mina barn rör på sig och det är viktrigt för deras framtid att dom upptäcker idrott tidigt. 

Så Julia flytta hem till Borås omdelbums..vi ska ju bli Sveriges hälsosamaste stad!

Så bor du i stockholms trakten rekomenderar jag er att ta dit era barn & tipsa folk ni bryr er om så deras barn får en bra start på ett hälsosamt liv.

Läs mer på 
www.trolliz.se

Från Trolliz till Mellis här kommer ett tips på ett enkelt & bra mellanmål.


Ett perfekt mellanmål speciellt för mig som gravid gillar både salt & sött fick tipset av två goa Level10 deltagare (Level10 är ett pass Christin Santana kör söndagar & Onsdagar)  på City Wellness ikväll.
50g Kesella
50g keso 
1/2 banan & halvpåse Herbalife rostade soja bönor 
ca 15g protein & super gott!

Önskar alla en underbar söndagskväll..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln