Bener24fit

100cm's baby !

Idag tyckte Marcus vi skulle ta oss till Göteborg och bara "vara" , shoppa & gå runt och botanisera i höst känslorna. 
Vi började med lunch på ett ställe som Magda hade rekomenderat, Göterborgs Wok. Jag är inte så mycket för thai restauranger osv men detta var ett imponerande utbud...

Brett sortiment av grönsaker..
Skaldjur av alla slag!

Man valde lite det man ville & det tillagades medan man såg på..

Så här såg min portion ut...:) 

Eftersom vi reser till indonesien på torsdag så var Marcus noga med att jag lär mig äta med pinnar..& eftersom inte tid var någon bristvara idag så kunde jag äta långsamt :) för det tar ju längre tid med pinnar för mig för dom går bara i kors :) 

Belysningen och inredningen hade rolig belysning & som ni ser satt vi på den gula avdelningen :)

Sedan var det dags för shopping, eftersom vi nu har bubbelbadkar så dras jag dit varje kväll och tar ett avslappnande bad. Då vi var i trakterna gick vi in på Lush bredvid NK och botaniserade & handlade badbomber & salter.

Då hittade vi detta...

Roligaste ögonblicken var idag när Marcus ville shoppa lite till våran bebis & som han gick loss!! Roligast var Kommentaren om storleken...
Marcus: -1m är det när bebisen är en meter?
Jag: - Nej Marcus det betyder en månad! 

Som om en "en meters nyfödd " bebis kan ha på sig den lilla bodyn han håller i handen...?!?!? :-) 

Och han svarar : Är du säker Tania det är ju ändå lite stretch!? :-) 

Jag förklarar bebisstorlekarna, oftast är det fr 56cm (nyfödda) och så upp så 1m är en månad så ca stl 62-68cm...med den kunskapen börjar han shoppa mycket i stl 56 så jag förklarar att vi kanske ska lugna oss och en body + mössa från Burberry för 869kr var något överdrivet & att vi skulle hålla oss till neutrala färger för tänk OM det kommer ut en liten kille...man vet ju aldrig. 
 

Han är bara så underbar!! Kommer bli en fantastisk pappa! Vi kom hem och efter massa spring i butiker så var ett bad himmelen på jorden för min mamma kropp & ja det är så vi myser en lördag kväll med vattenmelon & feta ost, Frukt & iskall Herbalife Aloe dryck i ett varmt bad. Badbomben från Lush med sjögräs gjorde susen! 

Skål & trevlig lördag  från mig & bebisen till er alla !
 

LOVE <3

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln