Bener24fit

Den viktigaste personen....

När jag känner att min positiva anda är hotad så ser jag till att omge mig med positiva människor så jag direkt & indirekt "smittas" av deras härliga anda. 
Idag skulle jag träffa en av mina mest positiva vänner Magda på Café Viskan för en kaffe, det var verkligen en morgon där jag behövde ankra mig fast i en positiv människa och inte släppa den. 

Till min stora överraskning när jag kom in på Café Viskan satt 3 glada figurer vid "mitt" bord Fazli, Michela & Jessica...just dom 3 jag behövde träffa en morgon som denna & så kom Magda på det...så morgonen var FABULOUS!!! 

När vi satt där kom en annan kvinna som sa att när hon känner sig nere så kommer hon till Café Viskan ser några kända positiva ansikten och pekade på oss alla - så lyser det upp hennes dag!  Så det var bara att ge & ta av den stora dosen POSITIVITET jag kan offra min högra arm på att alla vi fem runt bordet hade kommit dit för att lyftas upp av varandra...den bästa morgonen på mycket länge! 

 

Som i en bubbla full av skratt och dom tokigaste ämnena som vi hamnade i då vi alla så olika men ändå så lika påbörjade en dag där jag kände mig "hemma" bland glada vänner. Speciellt när några ovänner har försökt störa min lycka från igår...

Mina kära vänner om jag få ge er ett råd är att alltid stå upp för er själva, omringa Er med positiva människor & tänk positivt...du & dina känslor är dom viktigaste som finns! 

:-) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln