Bener24fit

En halv get & bläbärsmuffins

Idag har varit en underbar dag, det började med en härlig nyhet om att jag har kommit upp en nivå i Herbalifes marknadsplan & inte vilken nivå som helst en där man verkligen behöver hela sitt teams hjälp att uppnå- ACTIVE WORLD TEAM eller som andra kallar det en halv get. 

Ha ha ha skojar bara men det var en rolig kommentar jag fick på fb från en upline, inget "grattis", inget "bra jobbat" trots att det här är business och gynnar personen i frågan utan bara "1/2 GET" dahhhverkar jag vara en som inte kan marknadsplanen? ha ha ha ...

 

Men tuuuuuuuur är att jag har så många andra som glädjs med mig även om dom inte ens vet vad Heralife är eller vad Active World Team innebär utan dom gratulerar & uppmuntrar och sådanna komentarer VÄRMER sååååå tack, tack, tack än en gång Ni har gjort min dag! VERKLIGEN , delad glädje är dubbel glädje & Ni har dubblerat den många gånger om! 

Men ett stort tack och grattis till City Wellness team detta är tack vare Er! Love you! Så Ni lät minsann mig njuta av dagen...Today is the day! 

PÅ City Wellness Öppethus mingel som vi har varje tisdag bjöd jag på Blåbärsmuffins Herbalifestyle...Köpte en muffinform för säkerhets skull för vem minns inte incidenten med muffinsbaket sist? Frächa upp minnet lite med en länk här :-) 
 

Men idag lyckades jag ordentligt..här kommer receptet. 

2ägg
2f1 vanilj Herbalife
1tsk bakpulver 
1mdk cocosfett
1/2 banan
1dl blåbär 

175grader i ugnen ca 20min

Servera med klick vanilj kesella 
 

I min dagbok där jag noterar bra & dåliga händelser men mycket motivation & drömmar så har en milstolpe & ett mål passerats idag & tack fina Yas för blomman du kom in med ikväll. 
 

Min bästa vän Fazli kom in till City Wellness ikväll för att jag ,han & Marcus skulle iväg till ett litet hemligt ställe och på ett ANNORLUNDA vis fira ännu en avcheckat mål för mig. Jag började med Herbalife 12 April 2012 dvs för 1 år & 4 månader. Mitt mål var att bli Active World Team på ett år nu är målet att bli en hel get om X antal månader...Let the show go on! Tack Herbalife för bästa affärsmöjligheten man kan tänka sig, tack bästa teamet för att vi är så bra tillsammans & tack den bästa coach & upline Marcus Benér för att du bjöd på en Herbalife Smoothie till frukost för ca 1,5 år sedan.....

...YOU CHANGED MY LIFE!!!
 

En lycklig fästmö, mamma & team medlem

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln