Bener24fit

Det blir nog en liten tjej...

Idag var en extra underbar solig Borås morgon när vi  lämnade barnen på dagis efter att vi hade berättat att vi skulle till barnmorskan för att se på lilla bebisen. Micaella blev glad och sa -ska dom redan öppna magen? Isaac himlade med ögonen & sa - Ja Ella, klart dom ska hur ska dom annars titta på den? 
Alltså barn...:) jag förklarade att dom använder en apparat för att scanna magen så ser man bebisen på en skärm. Isaac tycker ändå dom gör det komplicerat när dom bara kan knyta upp naveln som dom ska göra när den har växt till bebis storlek. 

:-) 

Ella vill att det ska bli en tjej så hon också kan ha systrar som jag har. Ella är mycket noga med att bebisen är redan hennes bästis.
Isaac vill bara att bebisen inte tar hans Skylander leksaker, så utöver det får det bli vad den vill. :) 

Hon BVC fick vi en grundlig Ultraljudsbeskrivning och dom mätte och beskrev, vi såg mest myrornas krig, men så fick hon till en vinkel där hon vinkande till oss, efter att ha tittat bak & fram & upp & ner så kom barnmorskan fram till att det sannolikt är en tjej. Vi blev överlyckliga!! 
 

Nu har 19 veckor passerat & jag är oförskämt pigg & glad.
När jag hämtade barnen på dagis och berättade nyheten blev Ella så här glad...vad det nu blir kille eller tjej ( för man är ju inte alltid 100%) så kommer Ella bli en kärleksfull stora syster & lika så Isaac. 

Så nu är det bara att rida med i lyckovågen i vår lilla familj & tack ALLA för alla era lyckoönskningar..Ni anar inte hur glad jag ( vi ) blir!! 
 

Passande t-shirt jag hade på mig idag..
Puss på er! !
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln