Bener24fit

Jag är inte felfri..

Jag påminner mig själv dagligen att jag inte är en felfri person, jag gör fel och ofta. Det är så man lär sig OM man är medveten om sina misstag. Ibland gör man fel för man är för ärlig, ibland för att man är känslig, ibland för att man är upprörd, ibland blir saker fel för man är glad och positiv och det är det STÖRSTA felet jag gör...

Varför...Kanske Ni undrar? Hur kan det vara fel när man är positiv? 
Jo för att det STÖÖÖÖÖÖÖÖR så många, det blir fel för man är inte som alla andra som går runt och irriterar sig, surar och beklagar sig på allmäna saker. 
EN positiv person har också problem men den FÖRSÖKER se positivt på det för att det UPPLYFTER en själv och förhoppningsvis andra runt en. 


Tänk om jag på bloggen skrev allt som skiter sig i mitt liv, som går fel, alla problem som tillhör vardagen..jag skulle dra ner er med mig. Men jag tänker inte så utan man måste se allt från en positiv synvinkel...

Får man en oönskad räkning som tex en parkeringsbot...tänk då att den som skrev den boten hans/hennes uppgift i sitt yrke är att gå runt och leta efter felparkerade bilar, det är det den får lön för. Så den kan betala hyra, dagis, försäkringar kläder & mat till sina barn. Du hjälper till att se till att han / hon inte är arbetslös. 

Blir du av med ditt jobb? Se det som ett tecken att det är dags för dig att hitta ett nytt, spänningen som uppstår när du igår visste vad du skulle göra ett år fram och nu helt plötsligt så kan det tom bli bättre! 

Har du inte råd att köpa skorna, jackan , väskan du vill ha? Tänk det finns tusentals som skulle byta problem med dig...

Kan du andas, se, höra, prata? Har du en av dessa 4 så finns det inga problem i världen du inte kan lösa. 

Jag lyssnar & läser mycket böcker låt mig citera några meningar av Jim Rohn som jag har memorerat.

"TVIVLA inte på dig själv, där TVIVEL finns kan inte FÖRTROENDE vistas.
Försumma inte dig själv! -ta HAND om din KROPP & HÄLSA för med vanvård kommer MISSLYCKANDE. 
Ha ett bra SJÄLVFÖRTROENDE, tro inte att du är MINDRE än vad du är men heller inte STÖRRE än du är, sträva alltid mot att bli en BÄTTRE version av dig själv.
Bli inte ARROGANT eller OARTIG för båda egenskaper kännetecknar en SVAGHET du försöker dölja med dom. 
Spendera inte din tid på att BEKLAGA dig över ditt FÖRFLUTNA, använd TIDEN klokt för att förbereda en bättre FRAMTID! " 

 

Önskar Er alla en underbar helg för det kommer jag ha med det som får mig att le varje dag ...min familj! 

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln