Bener24fit

Tar hand om mitt skal & en dag med utseende shopping.

Igår var jag dunder förkylld, ögonen var glansiga och kroppen skiftade mellan värme & kyla...vid 15 tiden sa Marcus till mig att gå upp och tappa upp ett bad och bara vila. 
För en gångs skull lyssnade jag på honom och tog mig upp till lägenheten
( Vi bor ovanför City Wellness sååååå bekvämt) gjorde mig själv en iskall Mintchoklad milkshake ( jag tar laktosfrimjölk & mycket is mixar det med Herbalife Formula1 i en blender) 
 

Jag tog på mig en grön mask från Herbalife som heter Multivitamin Clarifying Mask som boostar mitt ansikte...

Den här masken kan jag inte leva utan minst 2 ggr i veckan lägger jag på den..rekomenderar den starkt!  Kontata mig om du vill ha ett prov...

I badet kom den nya shake behållaren till användning, den är i hårdplast & den kan man tillomed diska i diskmaskinen. Perfekt för mig...

Imorse vaknade jag av att Fazli min bästa vän ringer mig kl 9 och frågar ska vi ta en frukost på Café Viskan, jag förklarar att jag precis har vaknat..han säger Jalla upp & hoppa ta din shake och kom ut jag är utanför ditt om 15 min...
SÅ 20 minuter senare satt vi på Café Viskans uteservering och pratade och åt..
 

Fick direkt frågan om dom serverar Herbalife shakes på Cafe Viskan men tyvärr får man inte sälja Herbalife shakes över disk men inom en snar framtid kommer vi öppna en "Nutriton club" på City Wellness där man kan komma & köpa sin favorit shake/ Smoothie/ Milkshake. 
Mitt svar var följande...

Jag passade på att fylla på mitt skönhetslager av smink & hårvårdsprodukter..jag använder Herbalifes shampoo & Balsam men med mitt färgade/ blekta hår behöver den extra produkter och dom köper jag hos Iman Khalaf på Barbershop i Borås 

Precis brevid Barbershop hittar man Chic Lady så jag gick in till fina Foroogh som äger Chic Lady och köpte smink från favorit märket CAILYN som bara hon säljer...har Ni inte testat det. Gå in där och testa nästa gång din smink behöver uppdateras...

Väl hemma fortsatte jag jobba med Iman Khalafs blivande frus brudklänning...
När jag lade ner Brides and Beauties lovade jag min goda vän Iman Khalaf att hjälpa hans blivande fru med sin klänning, jag har ändrat om den och skulpterat den efter hennes kropp. En väninna sa åt mig idag att det är en förlust för oss kvinnor att du inte längre jobbar med klänningar din talang är ovärderlig  håller med henne men jag skulpterar om kroppar och liv idag istället och den talangen slår allt! 

Men såååå kul att jobba med Fridas klänning dom senaste dagarna, hon kommer stå som en gudomligt vacker brud på lördag 

Mina vänner säger att min baby bula knappt syns och när jag bad Marcus hjälpa mig fota men han bara larvade sig...men detta är iallafall min babybage i slutet av vecka 18 :) 
 

Nu ska jag strax åka och hämta barnen på dagis för att åka och köpa ridutrustning till Micaella. Enligt henne ska vi ut och köpa en häst...

Oh my god! Vad har jag gett mig in i...detta med ridning...:) hennes senaste kommentar är "Mamma du ville ha en bebis och så får du det av Marcus, Jag vill ha en häst & INGEN ger mig en...det är orättvist! " 

Gullunge!! :) 
Wish me good luck! 

Love 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln