Bener24fit

För DIG som bygger DIN hälsa på VANLIG mat...

Roligaste kommentarerna jag får av "kritiserande" människor är..."Jag äter hellre vanlig mat för det är mer naturligt för kroppen" 
Mitt svar...Eh Jalla, varsågod detta är vanlig & "naturlig" mat...
 

Jag äcklas av att barn och ungdommar som går på dagis & skolor mest får halvfabrikat... dom bygger sina kroppar på detta. Min generation är kanske den sista som faktiskt växt upp med säsongens grönsaker, kött från bönder och ägg från hönsgårdar. När vi kan köpa vattenmelon, andra sommarfrukter & grönsaker mitt i vintern är det en konstlad lyx, de odlas utan sol & värme. 

-Jasså, kommer de från ett annat land men hur klarade dom frakten och i butiken är dom fortfarande som nyplockade & dagsfärska? Konstigt?

Wojne Wojne...

Man måste vara en kemist för att tolka innehållsförteckningar, bakar man bröd hemma använder man sig av 3-4 ingredienser. Men köper man bröd ute så innehåller det mååååånga fler och inte är det näringsbeskrivningen precis...

Jag kan kort sammanfatta att det är skrämmande att se att maten vi stoppar i oss bara ser ut som mat och innehåller mycket konstiga ingredienser som vår kropp inte är skapad att hantera.

Många ser bort för dom tänker "vad ska man annars äta"? Bli mer intresserad av din kost och vad du stoppar i dig, det är inte konstigt att 90% av befolkningen går på sparlåga och en efter en går in i den berömda "väggen" ...utan näring har man ingen energi.

I våra produkter finns både näring & byggstenar och fast det är i pulverform så ger de resultat som ingen annan mat som "ser ut som mat" kan leverera....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln