Bener24fit

Vänner & familj

Igår fyllde vår goda väninna & kollega Christin Santana 50år, jag ber till gudarna att jag har hennes hälsa & utseende vid hennes ålder och den fantastiska energin & humöret som ständigt är på topp.

Hon är en person som jag kan vara helt ärlig med och hon detsamma med mig. Hon är verkligen som en storasyster jag aldrig haft.

Vi var bjudna hem till henne och hennes syster Marika hade hand om födelsedagens presentinköp och självklart hade det något med träning att göra så det blev en cykel...

En annan rolig gåva hon fick av en vännna till henne var en skulptur av Christin när hon tränar..så fin! 

Misstänker Ni någon form av smygreklam av Herbalife 24 på festen? Lugn nästan alla gäster använder produkterna i sin kost och träning...:) 
Min lilla Ella fick följa med som enda barnet på festen då det strulade lite med barnvakt och hon älskar Christin och alla gäster fick ELla att känna sig uppmärksamad. 

Det blev en tidig kväll och idag, söndag, skulle vi hämta storebror Isaac från hans pappa i Göteborg.Först hämtade vi Yas för att fortsätta mot storstaden. 

 Vi passade på att boka in en väninna till Marcus, Ann-sofie som skulle göra en wellnesanalys och träffades hennes workshop i Linnéstan. Hon jobbar med  ballongdekorationer, och till mina barns stora förtjusning skickade hon med 2 stycken heliumfyllda ballonger. 

Besök gärna hennes hemsida www.ballongdekorationer.se jag kommer iallafall anlita henne i framtiden. 

Tänk att ballonger kan göra barn såååååå glada! 
 

Efteråt åkte vi till Liseberg för att under några timmar mellan skurarna och vi hade tur inga köer och två lyckiga barn som sprang mellan attraktionerna.

Fina Yas var naturligtvis också med...

Cirkeln är sluten, hela min familj är med mig och vardagen är tillbaks till det normala. Ordningen är återställd. Det första Isaac frågade när han såg mig var..Mamma har bebisen kommit ut? Ahhhh gulleplutt! 
 

Jag har haft en underbar helg med min familj för familj är dom som bryr sig om dig i goda & dåliga tider. Tack till varenda familjemedlem jag har,  jag skulle behöva en mycket längre blogginlägg för att nämna er alla men jag värderar er vänskap & allt stöd jag får av er ALLTID! 

Ett bevis på en familjemedlem är att dom älskar dig MEST när du förtjänar det MINST...

Speciellt tack till min Marcus & Yas idag som har fått oss alla att skratta hela tiden! Guld är Ni värda! 
 

Puss! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln