Bener24fit

Cowgirl Markarianstyle...

I sökandet efter en sport som Ella vill hålla på med och vi har testat balett, dans, gymnastik, fotboll så är vi nu på ridningens tur. Av erfarenhet efter 4 sporter så skulle vi först testa ridning innan vi köper full utrustning, till min glädje var detta sporten för henne. 
Jag & Yas åkte tidigt till ridhuset för att förbereda allt då jag inte kan något om hästar och med en hjälpsam mamma till en annan liten tjej så fick vi i allafall lite guidening & en välbehövlig sådan..

Fotograf och stöd på plats var Yas som själv har testat rida och ramlade av hästen...så jag hade bra back up med :) 
 

När vi kommer till stallet får vi veta att jag ska sadla hästen, PANIK!!! Men tack vare den hjälpsamma personalen på Borås Ridhus får vi experthjälp och hästen "BT" som dessutom är en sadelrädd häst...( my luck!!) blir sadlad på rätt sätt..
 

Yas hinner minsann posera så fort en av dom andra mammorna vill föreviga vårt första stall upplevelse, den enda som tar allt seriöst är lilla Ella. 

Redo för kursen tar vi oss till manegen, vi har redan skrattat så tårarna rinner och det var inget emot vad vi skulle göra under kursen på hästen...

Pga ett litet missförstånd så hade jag visst erbjudit mig själv att leda hästen, det var inte så svårt men man var spänd hela tiden då mitt liv satt på hästen och hon minsann trodde vi var i vilda västen. 

Det var jättekul och vi har funnit aktiviteten som Ella vill sysselsätta sig med och tycker vi ska köpa en häst som kan bo på City Wellness, jag försökte förklara att hennes "lilla gubben" inte kunde följa med hem så säger hon men om han äter Herbalife då? Får jag köpa honom då? 

Ehhh...nej! ;-) Men vi ska köpa stövlar & hjälm etc till nästa gång...

Det härligaste var att det var så go stämning och man tänkte inte på något annat än just hästen & Ella...en rogivande aktivitet som jag gillar skarpt. 

Med många härliga minnen till minnesbanken och skratt som förlängt vårt liv med några år till så ser vi fram emot nästa fredag...på Borås Ridhus. 

Tack Helen Sandh för att du snabbt med dina kontakter fick med oss på kursen och nu är det bara hästar som gäller i familjen. 
 

Trevlig helg & Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln