Bener24fit

Skakshuka

Jag var tillsammans med en från Israel och blev förälskad i den här superenkla rätten som tar typ 7 minuter att tilllaga. Den heter så roligt som Shakshuka och det lagade jag idag, ja just det du läste rätt...jag :) 

Först fräser man en lök och nga klyftor vitlök i olivolja. Häll över 2 burkar krossade tomater, strö över lite salt & peppar. På hög värme så tomatsåsen kokar sen kläcker du i 4-5 ägg och sänker värmen till halva och locket på i några minuter beroende på hur "hårda" du vill ha dina ägg :) 

Hela den här pannan innehåller ca 800kcal vill du sänka kcal och fettet så ta bort ägg gulorna så är hela pannan på ca300kcal. :) 

Jag valde att äta den till en sallad...

Varje ägg innehåller ca 5 g protein så tänk på att få i dig minst 4-5 äggvitor så att ditt dagliga protein intag på minst 80g fullföljs...( jag räknar att varje mål ska innehålla 30g som det gör i en Herbalife shake) 
Och en färgglad och näringsrik sallad...

Så nu har ni fått ett tips på snabb & proteinrik mat som tillomed jag kan laga..jag hade dom här snyggingarna över på fika och det innebär Herbalifes örtte och lite nötter. Fina Yas & Rebecca
 

 

Nu ska jag hämta min lilla Micaella och fortsätta dagen med wellness analyser med underbara människor..

Stor kram 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln