Bener24fit

Cameron Diaz & Frid i min själ.

Jag har nu gått ini vecka 17 av min graviditet och det är ca 23 veckor kvar. 
Jag har i många veckor mått obeskrivligt illa och det hör ju naturligtvis till graviditens första fas. Jag har varit trött och haft komplikationer som hindrade mig från att träna eller ens anstränga mig överhuvudtaget.

Igår var jag på en kontroll och skulle se hur mitt blodtryck & bebis mådde, så otroligt skön känsla när man får se & höra hjärtat, mammas lilla gullipluttilull! Den känslan slår allt...:-) 

Nästa besked var att både blodtryck och hälsa var prima så jag kunde åter träna..som sagt jag är gravid & inte död. 

Fick en härlig komplimang av min väninna igår som boostade min dag ordentligt med det här smset 

När man är gravid och inte känner igen sin kropp och ibland har man en helt annan bild av sig själv typ jag ser detta i spegelbilden vissa dagar...

Så Hannelles sms var välkommet :-) inatt kunde jag inte sova jag läääängtade till att starta dagen på gymmet och köra Cardio plus ett benpass...jag älskar det gymmet känns som att komma hem. 
Så upp & hoppa alla vänner nu är semestern över kom och möt upp mig på Onyx, jag har bestämt mig att vara i bästa formen fysiskt & psykiskt inför min förlossning och ingen ska få komma med sina moln och skugga det solsken jag känner lysa på mig, den här graviditeten är den sista och jag kommer njuta av den. 
 

Jag använder Herbalife 24 produkterna som vanligt före & efter träning för trots att jag är gravid så har jag ju kvar muskler på kroppen och dom ska bli stenhårda..:) 
Nu är jag åter på City Wellness för eftermiddagens alla kunder och en liten hälsning till folk jag har "tagit" bort från mitt liv av många anledningar , att dom kanske väcker ett monster i mig eller stör min frid...fuck off! 

Jag njuter av varje sekund och jobbar dagligen på att mitt positiva humör ska vara på topp så besvära er inte att ens få liiite uppmärksamhet av mig...jag har frid i mig själv. 


:-) till er alla andra KÄRLEK för all uppmuntran.. och stöd! 
 

Love you !

Tania 
p.s följ mig gärna på Instagram jag heter "taniamarkarian" där :-) 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln