Bener24fit

En bra & vanlig fråga..

Jag får många frågor om kost , hälsosam livsstil & mina barn då jag har bakat in dom i min livsstil för jag vill att dom tidigt lär sig om bra kost & träning, samt POSITIV inställning till allt. 

Häromdagen fick jag en bra fråga av en tjej som jag med hennes tillåtelse fick dela med mig...

Mitt svar var följande....


onsdag
12:25
Tania Leah Markarian

Hej Camilla,

Det är viktigt att barn äter och har en sundlivstil & bild till mat.

Jag vill först bara fråga dig hur Ni äter hemma idag? Äter du alla tre huvudmåltider med dina barn? Frukost, Lunch & Middag?

Har du några laster tex röker du? Äter du godis? Dricker du mycket alkohol? Äter du mycket "snabb/skräp" mat?

Hur ofta tränar du?

Jag frågar allt detta är pga att barn ser allt detta också..

Hemma hos oss dricker min son Isaac 5 år Herbalife Choklad milkshake till frukost med sin grova macka med smör på. Micaella 4 år vill ha Herbalife bröd med jordgubbssmak och dricka mjölk till. Marcus äter Herbalife i sin yoghurt/kvarg med egengjord musli på frön & torkad frukt. Jag gör en fruktig smoothie.

På det sättet får vi ALLA i oss den näringen vi behöver till frukost,mellanmål & lunchen äter barnen på dagis (oftast tar jag & marcus en shake till lunch eller en näringsrik måltid med proteiner från kyckling, fisk och MYCKET grönsaker och keso eller en dressing gjord på kvarg & örter) vi äter mellanmål vid 3-4 tiden och hämtar barnen från Dagis och lagar en hälsosam måltid tillsammans på kvällen. Barnen tränar med oss 2 ggr i veckan (för dom är det oftast hopp & skoj) men dom ser att vi tränar och promotar en hälsosam livstil.

Hemma äter vi ingen godis men däremot mycket frukt, fruktsallad och grönsaker som vi dippar i yoghurt med örter. Vi röker inte & barnen får lära sig tidigt vad godis innehåller och jag visar dom bla en video som jag bifogat för att vi är måna att dom vet varför vi inte rekomenderar dom att äta det, på kalas och sånt äter dom det dom bjuder på.

Det vi har kallas hälsosam livsstil som barnen lär sig av..Herbalife BERIKAR din kost med näring som tyvärr är svårt att få i sig via dagens grönsaker , kött & fisk.

Min barnmorska blev chockad igår att jag bara har gått upp 4kg under min graviditet hitills vecka 16 samma tid förra graviditeten för 5 år sedan hade jag gått upp 12 kg och var inte lika pigg & fräch...hon frågade hur kag åt och när jag berättade om Herbalife så ville hon köpa det av mig...

Dom som brukar prata negativt om Herbalife är endast pga okunnighet

Hoppas du får svar på frågorna, hör jätte gärna av dig om du vill veta mer jag har även en blogg där jag delar med mig av mina vadagsrutiner citywellness.se/blogg

Jamie olivers video om godis & shellack bifogas här

http://www.youtube.com/watch?v=vrSdPWV5Tjo

& om snabbmat

http://www.youtube.com/watch?v=twOj0XNCyaY

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln