Bener24fit

Min helg i matbilder

Om jag skulle få en krona för varje gång jag får höra "shakar du hela dagarna" så skulle jag på 1,5 år ha blivit miljonär. Än en gång jag BERIKAR min kost med HERBALIFEs produkter. Jag börjar varje dag med en Herbalife milkshake...ALLTID!! Det är så min kropp kommer igång..det är min & hela min familjs startknapp..

Till mellanmål äter jag kvarg eller keso med bär till, min lunch brukar faktiskt oftast innehålla en proteinrik måltid från källor som fisk & kyckling med mycket färgade grönasker. Hinner jag inte ta det hemma besöker jag Café Viskan som numera har City Wellness salladen på menyn...

Så lunchen igår satt jag med min väninna Dessan som är den verkliga livets Samantha Jones...no comments! Så våra luncher är händelserika...

Lite mellanmål vid 15-tiden var en Herbalife mellanmåls bar med lite te..

Till kvällen var vi bjudna över hos min syster Michelle & hon hade lite libanesisk mat att bjuda på...

Protein
Tabouleh - näring
Pirogerna, kolhydraterna ;-)

En promenad hem & ett bad i våran jaccuzi med bad salt & olja och en ansiktsmask på såg vi ut som två utslagna ufon så vaknade vi till en regnig söndag..Dagens frukost var kvarg & Herbalife Formula1 sport med bär & frön över & naturligtvis Herbalifes ört te 

Det blev en filmmorgon så en frukttallrik till mellis och lite jobb på ipaden väntade...& varsin liten burk med keso för att få i oss proteinerna. 

Till lunch gjorde Marcus Köttfärsås med Herbalifes tomatsoppa för att öka närings & proteinmängden, men eftersom den ser ut som något en kossa har släppt på hagen dvs nr 2 så visar jag bara salladen jag gjorde till..:-) 

Måste tilllägga att köttfärsåsen smakar underbart & är en favorit i vårt hem av vuxna & barn. Till alla mina måltider äter jag Multivitamin, Omega 3, Fiber & Örter & Cell-u-loss alla kommer från...ja just det Herbalife:-) Naturlish! 
 

Mitt "godis" är färska bär som jag äääääääälskar...

Så ja mina vänner jag äter och jag tror en aning mer än den medelsvensken och garanterat mer näringsrikt & nyttigt! :-) 

På tisdagens öpptehus serverar vi Äppelkaka berikat på Herbalife och inget socker till det bjuder vi på Vaniljkesella allt City Wellness style...


 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln