Bener24fit

Pojke eller flicka...

Det finns fakta och så finns det "tro", nu har detta inget med religion att göra och jag f¨år dagligen höra..jag tror du ska få en pojke, du har en tjej mage, dina ögon lyser så det blir en son garanterat. Är du sugen på persikor? Då är det en dotter...ha ha ha många underhållande teorier och jag älskar det! Jag älskar det för folk bryr sig...

Jag älskar att folk kommer fram & gratulerar, som gläds med oss, som uppmuntrar oss & som önskar oss all lycka. 
 

Jag sa det till Marcus imorse, tänk så MÅNGA människor som tycker om oss, som glädjs med oss och uppmuntrar oss, fast dom igentligen inte ens har en plikt att göra det. 

Jag får dagligen mail & fb medelanden från godingar som bara vill säga "Tack för att du alltid ställer upp" , i måndags var ingen höjdar dag då var jag nere, jag tänkte mycket och jag skrev ett inlägg på fb och direkt överöstes jag med "må bra kommentarer" via sms och privata medelanden där vänner & följare ville "rycka upp mig" och sa saker jag brukar skriva om så man tänker positivt...det förändrade hela min dag.

Fina Yas & hennes mamma Mimmi bjöd mig över på lite lunch och min syster Michelle kom för att underhålla mig och få mig att skratta och det gjorde hon med bla hjälp av magdans...

En annan sak som alltid hjälper när man är nere är att räkna upp allt man är så tackam över och mina två barn & Marcus är mitt hjärtas skatt & at se dom tre får mitt hjärta att slå volter av lycka..

Jag är en MYCKET lyckligt lottad kvinna som har såååå många fina människor runt mig som LYFTER mig när jag är nere & höjjer min lycka när jag är lycklig. 

Tack alla fina , så om det är en pojke eller flicka i min mage? Jag kan säga att barn är det finaste gåvan föräldrar kan få och jag längtar tills vi alla fyra kan ge han/hon all den kärlek som vi har för våran 5e familje medlem...
 

  Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln