Bener24fit

Wellness Strawberry Daquiri är född..

Min lilla syster Michelles favorit drink är Strawberry Daquiri och under sommaren har hon rest mycket och lagt upp massor med bilder på just den drinken, som en gravid kvinna så lockar det mina ögon den rosa frächa färgen den krossade isen och smaken av jordgubbar, när solen steker oss sakta :) 

Det finns ett sägen som lyder "desperationen är uppfinningens moder" och det är inte direkt så att jag uppfann hjulet nu och det finns många alternativ på en "virgin" (alkoholfri) Strawberry Daquiri men dom innehåller MASSVIS av socker...

Så jag ville göra en nyttig så jag tog Herbalife Formula 1 , frysta jordgubbar & mycket is...och i en mixer tills isen blev ordentligt krossad och när jag hälde över det i ett glas så presar jag lite färsk lime juice på. 

MAAAAJ GAAAAD ( my god!)  så god! 

Så vi bjöd på just den drinken på City Wellness hälsomingel som vi kör varje tisdag. Och den var minst sagt populär! 

 

Fina Sussie kom med handgjorda virkade bär till mig som Micaella var så fashinerad av..:-) tusen tack Sussie !

Medans jag och andra distributörer minglade med respektive gäster så skötte marcus scanningen som vi erbjuder alla besökare om man vill få reda på kroppens metaboliska ålder osv...en liten apparat man ställer sig på som räknar ut alla värden. 

Receptet på Wellness Strawberry Daquiri kommer här...

En annan rolig grej som hände idag var när jag besökte min barnmorska och jag vägde mig så upptäckte vi att jag nu i vecka 16 gått upp 4kg och om man jämför det med när jag sist var gravid med min dotter Micaella och i samma vecka så hade jag hunnit gå upp 12 kilo! 

Jag äter min näringsrik Herbalife till frukost & mellanmål, tänker mycket på vad jag tar till lunch & middag, har inget sötsug ( självklart inte då min kropp får i sig alla näringsämnen) och trots vädret så har jag inte samlat på mig vatten tack vare Cell-u-loss'en :-) 
 

Nu blir det mys med min dotter och några godnatt sagor innan HON nattar MIG ;-) 

Kramar till Er alla! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln