Bener24fit

Mat för gudar

Som Ni redan kanske vet är jag mångkulturell, min pappa är Armenier & min mamma är från Syrien båda växte upp i Libanon och jag föddes i Beirut 1979.

Pga inbördeskriget flyttade mina föräldrar utomlands och planen var till England och sen vidare med resten av släkten till USA men det blir aldrig som man tänkt sig utan min mamma valde Sverige, och ibland förbannar jag henne för det men oftast är jag tacksam. Ja ni förstår vädretosv men nu när det har varit så varm längtar jag iallafall till ljuva kalla hösten. 

Anyway, jo igår åkte vi upp till stockholm för en heldag där. Jag och Yas älskar Orientalisk mat och vad passar bättre än lite äkta libanessk mat från Beirut Cafe? Inget...så vi åkte in till deras deli som finns på Centralen i stockholm & botaniserade lite för att köpa med oss röror & annat gott hem..

Röror & rätter gjorda utan tillsatta e ämnen utan bar " pure lebanese love"....

Dom hade även färdiga klassiska libanesiska rätter....

Och naturligtvis varma nybakade piroger på köttfärs, ost eller spenat....mums!!!

Missa inte denna oas på stockholms central, det är värt besöket...tro mig! 

Vi shoppade för fullt och njöt av allt i sthlm sköna sommar väder..

Jag önskade dom öppnade fler sådanna butiker och jaghade gärna åkt till gbg för att inhandla detta som smakar precis som min mammas hemlagade libanesiska mat...Jalla Beirut Café Deli öppna fler butiker :-)

Im in love :-) detta är mat för Gudar! 

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln