Bener24fit

Roadtrip

Dagen började med en liten roadtrip till Bunn för att fortsätta mot stockholm imorgon bite för att se en Hammarby match. Vi hade brottom så min Strawberry daquiri Herbalifestyle fick jag ta med i bilen. Vi hämtade upp Yas som ska vara med i helgen och åkte mot Bunn. 

I den här värmen som är så är det extra viktigt att se till att man får i sig rätt så mycket vätska, jag spetsar mitt vatten med Aloe eller H24 Hydrate så jag även balanserar mineral & saltnivån i kroppen. 

När vi väl kom till Bunn väntade en liten överraskning på Yas, hon har jobbat sig upp i Herbalifes marknadsplan så hon skulle nu få sin presigefylda qualified producer pin. 

Jag är grymt stolt över Yas hon kör sin egen stil och är otroligt inspirrerande med hennes positiva energi som sprider sig vart hon än går. Hon fick dela med sig av lite tips & trix då man alltid har något nytt att lära sig. På vårat teamträff i augusti ska hon presentera lite tips för hela teamet.

Jag och hon tog en liten tur till Gränna för lite sightseeing, hon ville se lite polkagris bakning vilket till min förtjusning fick henne att äcklas av det...såååå mycket socker. Vi gick istället in till Gränna knäcke och botaniserade..Daniel hade bett oss köpa med oss det till middagen & vi hittade flera olika konstiga sorter..

Smakprover fanns det gott om...
Konstigt varumärke...Bitch Kitchen!

Jag blir fachinerad av Yas hälsoresultat varje gång jag ser henne, då hon har fått fantastiska träningsresultat med att äta produkterna före & efter träningen och naturligtvis till frukost...VARJE dag! 

Före :

Efter:

I en varm bil & hög usik tog vi oss tillbaka till Bunn, mycket skratt som vanligt med Yas.:-) 

Väl hemma så väntade grillen och medans vi åt hann regnet komma över Bunn, såååå skönt då det var så varmt idag

Imorgon väntar en dag i Stockholm och lite mer skratt med Yas. 
Önskar er en trevlig lördagskväll..

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln