Bener24fit

Persisk grillkväll & livets krydda

Idag har det varit en helt underbar dag, jag började dagen med en träff med Sandra, Dulce, Jan & Michelle på Café Viskan för att summera semestern och bara tjata, så härligt att vardagen börjar komma tillbaka och alla mina vänner är hemma igen...ordningen är återställd! 

Till fikat valde jag en iskall färskpressad apelsinjuice och lite vattenmellon efter bebisens önskemål ;-) 

Efter några analyser senare på City Wellness hade vi en "personlighetsutvecklingstimma" för våra distributörer på City Wellness där vi tittar på inspirerande videor med motivation & material som stärker självkänslan och man får "aha" upplevelser...

Idag var det mest om historian bakom Grundaren till Herbalife, Mark Hughes & hans vän & kollega Jim Rohn.

Till det drack vi goda shakes och jag med mina cravings åt solrosfrön som en ekorre :) 

Efter det var vi bjudna på Persikt Grillkväll hos Mimmi & Yas, och det var en kulinarisk upplevelse..

Det var ris på persiskt-style med saffran & jag älskar den knapriga bottnen som är såååå god..

Den goda dressingen var gjord på yoghurt,rusin, salt peppar gurka mynta basilika & valnötter.

Det fanns mycket mer på bordet som serverades men jag kunde tyvärr inte sitta och fota allt då dofterna av allt sa ät mig Tania ät mig...:-) men till efterätt fick vi te gjord på bara färsk mynta, valnöts dadlar & nätmelon. Det var härlig stämning under middagen då Mimmis syster & son var där och vi diskuterade & skrattade och njöt av en av sommerens bästa kvällar i Borås.

Jag och Marcus fick många härliga skratt ikväll & under hela dagen, så härligt när ens bästa vän är ens livskamrat...då blir det enklaste ren & värdefull lyx! 

Så tacksam för alla härliga människor som tex Mimmi & Yas som vi har runt oss det är en skatt som förädlar ens liv...
 

Önskar er alla en skön sommarkväll 
Kärlek...

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln