Bener24fit

Övningskörning på franska

Idag när jag & Marcus spelade lite golf, ja han spelar golf (jag spelar något helt annat, en ny version av sporten) så kommer han med en massa ord jag inte förstår som; "nu slog jag under PAR", "Glöm inte peg'en", "Spela nu med Sand wedge", "Ta järn nian", "Använd drivern", jag blev frustrerad då det är mycket för mig att lära in , räkna ut stå rätt och "swinga" rätt men jag vill lära mig så jag anstränger mig & ser det som en rolig utmaning för jag kan skratta åt mig själv och som jag skrattar under golfen...

Hela händelsen påminde mig om när jag skulle övningsköra med min mamma när jag var 17år & hon skulle gå igenom hur man växlar. Vi tog oss till en stor & tom parkeringsplats och där började hon visa mig hur man trycker ner "embrayage"(kopplingen) och växlar från première(ettan) till deuxième(tvåan) och sedan vidare till troisième ( trean) och hon fortsatte ifall man ville göra en arrière (backa) så är det R  växellådan. 

Hon tittade på mig och frågar har du förstått? Och så repeterar hon allt..
Jag satt brevid som ett frågetecken , jag fattade inte något av dom fraska orden, då hon hade tagit körkortet i libanon där franska är vanligt har hon lärt sig dom på franska och min franska var inte såååååå anpassad till att övningsköra på franska.

Jag kunde inte med att säga att jag inte förstog ( min mamma hade mycket kort stubin)  utan fick lära mig alla dom orden utantill så när jag sitter i bilen med någon som växlar lite tokigt så brukar jag tänka "Hon/han borde trycka ner sin embrayage lite djupare innan hon växlar från premiére till deuxième " tänk när jag kan tänka rätt på golf-iska...Om Marcus kan Swinga med green så vi kan slå fee med peg'en :-) 

En härlig nyhet från idag var att min kollega Christin Santana som jag jobbar mycket nära då hon är grym på att coacha kunder blev WORLD TEAM member i Herbalife! 

Hon leder många av våra 24FITCLUB pass som är otroligt populära tack vare hennes kunskap och coachning till fantastiska träningsresultat hos hennes kunder. 

Känner du Christin & vill jobba med henne som Wellness coach så söker hon just nu 2st nya medarbetare och du kan lättast nå henne för mer info här.

Så grattis än en gång & vi på City Wellness är alla glada att ha dig i vårt team! 
 

Imorgon är det en heldag på City Wellness för alla drop in scanningar & wellness analyser så det är dags för mig att säga godnatt kära bloggläsare.
 

Bon nuit som dom säger på franska :-) 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln