Bener24fit

Mamalicious

I förra veckan träffade jag en "sk" väninna på stan som gratulerade mig till nyheten att jag var gravid, jag tackade glatt och vi fortsatte prata, vi kom in på om hon & hennes kärlek hade något planerat, då hon säger och tittar på min något rundare "midja" -När jag ser hur du har blivit så blir jag avskräckt! 

Snabb som vanligt svarar jag -Min "ursäkt" för 2-3kg extra runt midjan är att jag är gravid, men vad är din? Och tittar på hennes sk "midja"...den var inte en 36a  precis..

Med ett leende ursäktar jag att jag har en väntande kund och går men jag hade gärna velat skutta fram och ropa yes yes yes för att jag satte henne på plats! Så säger man inte till en gravid kvinna! Aja baja! :-) Eller vad tycker Ni? 

Ohhh gudarna ska veta att det inte alltid är lätt vara gravid, alla hormoner som går upp & ner, under den här värmeböljan är jag som en vandrande kamin, jag har haft lätta "cravings" som har innehållt vattenmelon & persikor. Många tror att om man är gravid så kan man vräka i sig vad som helst..visst kan man det det är bara att tugga & svälja, men tänk på att graviditeten är en kort tid, allt som man lägger på sig ska faktiskt bort OM man vill ha en hälsosam vikt, undvika diabetes 2, hjärtfel & andra fetmarelaterade sjukdomar. 

Jag läste någonstans att man inför sin förlossning måste vara på toppen av sin hälsa då man ska orka med den proceduren. 

En annan mer känd armenisk tjej är ju Kim Kardashian & hennes graviditets vikt är inget som inspirrerar mig utan mer att den har gått över styr, peppar peppar & jag ber till alla högre makter att ge mig styrkan att kontrollera min hälsa under denna berg & dal bana..

När jag tackar nej till godis & annat onyttigt så får jag kommentaren "men unna dig detta du är ju gravid".. men sorry jag vill inte ge min baby en massa skit, det finns ingen näring i det & skadar mer än gör nytta..godiset är gjort på kemikalier, djurskelett & skalbaggar & annat skräp, jag matar min baby hellre med näringsrik mat..

Cravings har man för att det fattas kroppen något jag tar dagligen min frukost shake från Herbalife, mina multivitaminer & räddaren i gravid himlen.. Herbalife's Cell-u-Loss, för tack vare den så undviker jag dessa svullna fötter..

Cell-u-loss jämnar ut vätskebalansen i kroppen..bye bye svullnad!

Folk tappar hakan om man äter skaldjur o sånt men ingen lyfter en min om man går förbi med en stor godispåse som gravid..

- Har Ni sett Jamie Olivers video om godis? 

Därför äter jag inte skräp :) 

Idag var jag ute en heldag & shoppade kläder till min mamalicious style, blir inte gulligt med rosetter utan mer "tuff" mamma style & som jag sa till min distributör & underbara vän Yas som hjälpte mig hitta kläder när hon sa du är ju gravid så du får acceptera att ta på dig tradionella mamma kläder, jalla köp något från "mamma" avdelningen, mitt svar: - Jag är inte död Yas, jag är gravid! :-) Att skapa en image tar flera år, att förstöra den tar 30 sekunder.  Ha ha ha jag är skadad från min tid i mode branchen, ha ha ha Ni får ha överseende, jag är gravid! (by the way det är en bra text att ha på en mamma T-shirt "Ha överseende - Jag är gravid") för visst måste man påminna många under vägen..

Det finaste av allt var just detta sms jag fick av Marcus när självförtroendet inte var på topp härom dagen när mina favorit byxor satt tajt över magen & jag beklagade mig för honom..

Detta är KÄRLEK! Tack fina Marcus & tack ALLA fina vänner, kunder, kollegor som varje dag uppmuntrar mig och är så otroligt snälla, charmiga & glada för vår skull! 

NI gör så att mina ögon glittrar om möjligt ännu mer av lycka! 

Nu längtar jag till att magen blir formad så jag kan visa er en riktig Herbalife baby mage ...så länge lånar jag denna fina bild..

För det jag har i den är en riktig kärleks gåva...

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln