Bener24fit

Vår bästa tid är nu...

Sommar värmen har inte undgått någon i vårt avlånga land. Och jag valde att lördagen skulle bara var min & Micaellas då Marcus hade åkt upp till vår ambitösa distributör Rickard Philgren i Eskilstuna, han hade bokat in hälsokväll vid vattnet och bilderna vittnar om en idylisk plats.
 

Lördagen spenderade Marcus & Rickard på SM i drifting i Eskilstuna.

Leon & några andra distributörer bla Else Britt & Jan Erik från vårt team stog & bjöd på Hydrate shots på Örserum IF som årligen arrangerar ett Triatlon som Leon sponsrar varje år. 

Den härliga andan vi har i teamet som är på över 200 distributörer är att vi stöttar & hjälps åt , vi marknadsför oss så alla har nytta av businessen och Herbalife är i Borås lika känt som Ellos & Elfsborg :-) och folk förstår mer att det är ett fantastiskt sätt att BERIKA sin kost för mer energi, högre förbränning & BÄTTRE & TYDLIGARE träningsresultat.

Samtidigt var jag hos Karin på Bunn med Micaella och njöt av den vackra sommar dagen med att bada, plocka bär och bara njuta & vara..

Min & hennes favoriter är omogna krusbär & sura vinbär :-) så imorse gick vi ut och plockade färska röda vinbär som vi hade i och på våran frukost 

Idag väntar ännu mer bad och vi ska tömma dom stora buskarna på bär för att frysa in dom...om dom ens hinner så långt som till frysen,jag & min lilla bebis i magen & min stora tjej Micaella ÄLSKAR dom bären så dom halkar nog ner i magen hur lätt som helst. 

Som sagt vår bästa tid är nu...njut av ditt liv idag! Och var tacksam för allt fint man har i sitt liv...

Glad och tacksam att mina föräldrar valde just detta vackra land att bosätta sig i kan jag inte tänka mig att lämna det under dom vackraste månaderna som finns, juni, juli & augusti...

Stor sommar hälsning till er alla!

Tania & Micaella Vinbärsbuske

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln