Bener24fit

Tania det är en Sand wedge & inte en sandwich

Idag tog min 4 dagars intensiv kurs inför Grönt kort i golf slut. Jag & Marcus bestämde oss för några veckor sedan att försöka oss på en hobby förutom den vanliga träningen på gymmet och först på prova på listan var golf. 

Då vi körde förbi en golfklubb i Göteborg där man kunde stå på driving range'n och testa för ca 2 veckor sedan så fick vi mer smak, trots att jag spelade som en hillbilly dvs barfota ( för jag hade träskor på fötterna) så var det kul..

En trend som avspeglade sig på mina barn...än en gång barn gör som vi gör inte som vi säger ...

Om ändå det var det mest pinsamma jag har gjort eller sagt med en golfklubba i handen senaste 4 dagarna. 
Jag kan lätt säga, att jag blev utsedd till gruppens pajas, då jag skulle visa något slag var det som om instruktören Per pratade ufo språk med mig , för jag gjorde allt tvärtemot och bakofram på hur han visade.

Det mest pinsamma var nog när han förklarade olika klubbors funktion och han berättade om Sand wedge och jag frågade om det är för att den ser ut som en sandwich som den har fått sitt namn...Ni skulle se Per's ansikts uttryck! 

När jag skulle öva puttar så såg det ut så här, hur många tror ni hamnade i hålet? 

Noll! 
 

En annan som var en naturbegåvning var ju min blivande man Marcus, varje slag var perfekt, han var ju ett praktexempel, jag tror det är det som kalas för "balans" i ett förhålande på banan är vi som yin & yang, jag är katastrof & han är fantastisk. 
 

Igentligen nu i efterhand behövde man inte se mig spela för att veta eller rättare sagt misstänka att jag spelar golf på ett "eget" sätt, med sandwich till klubba och en handväska som golfbag :-) 

Jag var så kass att jag inte ens fick ta på mig mina brandade Herbalife 24 kläder av Marcus ha ha ha :-) han har rätt! :-) 
Men nu äntligen har jag grönt kort & har klarat alla olika slag..jag är inget proffs men jag är en golfare :-) yey...nu ska vi bara öva & gå fadder rundorna med Christina & Bernt Åke, hoppas dom inte läser bloggen! 

 

Ha ha ha en stor eloge till Per som stog ut med mig i fyra dagar :-) ser Ni hur stolt jag är!? Omg! 
 

Kramar

Tania Woods 
Glädje dödaren marcus sa precis att jag inte alls har fått mitt gröna kort än måste först gå mina fadder rundor & komma ner i 36 i handikap.....ja men grattis det kommer ju liksom hända på min 79e födelsedag. :-)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln