Bener24fit

Yas på Herbalife matchen

Hallå där på morgonkvisten alla fina läsare.

Idag är det jag som gästblogga idag hos Tania Markarians blogg.
Jag fick reda att jag var en av dom 7 lyckligt lottade personerna som skulle få se premiärmatchen som var igår. Eftersom Tania och Marcus inte kunde själva vara på plats på gårdagens match så sa Tania innan jag åkte "-Yas, du är mina ögon & öron" och den uppgiften  tog jag till mig. För mig var det perfekt och se matchen eftersom jag skulle tillbringa en vecka här uppe i stockholm hos min bror.
 

Jag hade hört hur Herbalife som företag är generösa men visste inte att dom var så här generösa. Jag behövde två extra biljetter och självklart fixade snälla Madeleine det åt mig när jag kom dit på plats jag menar vem skulle vara så snäll och fixa två VIP biljetter till ?

Jag fick biljetter vilket jag uppskattar otroligt mycket för mig som har jobbat i några månader med Herbalife och fick se med mina EGNA ögon vad företaget gav mig nu så jag är ännu mer motiverad och gillar stämningen som ett självsäkert & generöst företag förmedlar.

Under matchen var det jätte bra stämning,  tyvärr satt vi alla herbalifare lite utsprida. Under pausen gick jag l runt bland herbaliferna och ville få lite nya kontakter och var så roligt att några kom fram till mig som hade träffat mig förut..

Zlatans PSG vann med 2-0 mot Hammarby men iof så har Hammarbys spelare precis börjat äta produkterna så jag räknar med att om 2-3 veckor när deras kroppar är stärkta med Herbalife 24 sport produkter så kommer dom även prestera bättre, men det var bra jobbat med tanke på dom starka motståndarna . 

Ikväll väntar mig en god middag med familjen på Beriut café där min bror jobbar och mina kusiner . Har jag tur så dyker även Zlatan upp och äter sin sista middag innan han åker hem till Paris..

 

Stor Kram & kärlek!
Yas Garayeli
( en av Tanias trogna bloggläsare) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln