Bener24fit

Mintchoklad & Hammarby

Just nu verkar allt gå i dom grön vita nyanserna, idag blev det officiellt (på riktigt) sammarbetet mellan Herbalife & Hammarby (läs mer om det här) och biljetterna vi på City Wellness gav bort varade i 10 minuter och det var först till kvarn, mer sånt kommer i framtiden så se till att följa bloggen då vi just nu satsar mycket på "promotions" . 
Nästa nyhet som för oss "Shake shake that Herbalife shake" -lovers var att Herbalife Sverige lanserar inom kort den nya smaken i vårt utbud Mintchoklad, i söndags var jag & Marcus mfl ansvariga att göra 320 shakes till alla seminarie deltagare och då såg det ut så här..

Det var hög tempo och vi fick se till att blanda Mintchoklad F1 i Soyamjölk, vanlig mjölk & Laktosfri mjölk. 

Och den var sååååååå god den får 5 Herbalife loggor av 5 möjliga. 
 

Jag fick lov att ta med en msk av Mintchokladen hem  av dom stora bossarna då jag har en liten krabat hemma Isaac som ÄLSKAR Mintchoklad och så fort jag kom hem blandade jag i den åt honom för ett utlåtande och han skriker från köket till sin syster " Elllllaaaaaaaa Herbalife har blandat i After Eight i choklad shaken!!! Såååå gottt!" 
Godkänt med andra ord...:-) 

Så vi väntar och längtar tills vi kan beställa hem den...den som väntar på något gott väntar alltid länge ! 

Idag var det första dagen på våran Intensiva Grönt kort kurs i Göteborg, i fyra dagar ska vi träna & undervisas i konsten att slå en liten tyngre version av pingis boll. 
 

Jag kan ju direkt säga att jag INTE är någon naturbegåvning men jag anstränger mig att lära mig och vår instruktör Per har världens tålamod och är super trevlig...

Vi är 8 personer som går intensivkursen, ett härligt gäng idag övade vi på en "riktig" bana...åhhh det är ju om möjligt ännu svårare, men jag måste följa mina råd jag ger andra...som Ralph Waldo Emerson en gång sa...

Så lite utmaningar är bra.. 

Så nu ska jag och Marcus förutom att vi bor ihop, jobbar ihop nu ska ha en hobby ihop, min pappa som var hos oss och hälsade på ikväll började skratta när han hörde att frökrn utan tålamod skulle spela golf...

-Snälla Tania om du blir arg på banan får du inte slå marcus med klubban lova mig det..helt seriöst! :-) 

Men nu till seriösare sporter, Ni missar väl inte matchem mellan Hammarby & Zlatans PSG imorgon på Tv4 21.00 och när Ni ser matchen och blir sugna på Herbalife så vet Ni väl vem ni ska kontakta ( vinkar & viftar härifrån) ...inga namn nämnda men kom ihåg att jag äger en golfklubba av järn nu :-) 
 

Its all Herbalife ! :-) 

Puss på Er & heja Yas som är City Wellness utsändare på matchen imorgon!

:-) 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln