Bener24fit

Piratfesten

Igår var det en mycket nyttig dag för min lilla hjärna som bara matades med information, jag är som en svamp på sådanna utbildningar och suger åt mig allt! 
På förmiddagen komlegenden inom Herbalife , Blake Morgan och höll ett pass, efter lunch var det min & Elin Vesterskovs tur att hålla ett pass om 

Jag gillar att jobba med Elin för vi synkar så bra, härligt att ha sådanna Herbalife kollegor fast man är från olika team så hjälps vi alltid åt, vi drar åt samma håll :-) 

Mellan pauserna så bjuds det på örtdryck och du visste väl om att Herbalifes Örtte piggar upp och det behövs när man är i stora salar med över 300 personer s känns det som luften tar slut och man behöver piggas upp & eftersom jag har en liten guldklimp i magen så är det mer hälsosamt för mig att ta det än kaffe. 

Efter sista passet var det dags för oss som kvalificerat sig till VIP treatment skulle äta lite snittar och bubbel ( för mig Ramlösa) nere vid bryggan och lite one on one tid med legenden Blake Morgan..
Kvällens tema var Sjörövare & Pirater, jag kan erkänna att jag är inte mycket för att klä ut mig men igår lånade jag isaacs svärd & lånade en snusnäsduk av Karin.

Han gav mig några tips & gratulerade för våra framgångar...oooooh vad dom orden gav ig en kick att bli ännu bättre! :-) 

Som vanligt så vet Herbalife hur dom ska skämma bort oss och det var fantastisk underhållning & mat. Och mer mingel med Kapten Morgan. 

Marcus, Rickard & Daniel tog pirat temat på allvar...:-)
Leon & Sophie var också på pirat humör..
Jag & Elin ser mer ut som Bruce Springsteen & Tingeling :-) Än sjörövare & Pirater

Idag väntar en heldag med mer utbildning och kunskap & lite överraskningar...

Jag ääääääääälskar det här företaget och ångrar inte en sekund att jag började jobba med detta för 1,5 år sedan..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln