Bener24fit

Herbalife & Zlatan på tisdag!

Igår var vi som hade kvalificerat oss till en överraskningsdag med Herbalife dvs vi fick veta att vi skulle checka in oss kl 12 sen så visste vi inte så mycket mer, vi var runt 100 st och det började med en härlig lunch & en föreläsning om possitivt tänkande osv av Max Söderpalm som var givande.  Efter det skulle vi med buss till Tjörn för att ta båten över till Marstrand, där en guidad tur på fästningen väntade i sommarkvällen. 

Vi möttes av denna guide..vi drogs 200 är tillbaka i tiden med både hans klädsel och språk.

Jag måste erkänna att jag hörde inte mycket eller rättare sagt förstog inte mycket om krigen fram och tillbaka om just den fästningen , hörde bara kung den & den och danmark, vikingar, bohuslän..etc..

Vi följde honom runt på fästningen och hörde mer historia till vi kom till festvåningen där både bubbel & buffé av svensk husmanskost & fisk väntade..

Som vanligt är Herbalife överraskningarnas företag så vi fick alla gå upp & hämta ett kuvert...

Innehållet visade sig vara biljetter till Sveriges nya Herbalife sponsrade fotbolls lag Hammarby som på tisdag kl 21 spelar mot Zlatans lag Paris Saint Germain som spelas i Tele2 arenan i Stockholm

Eftersom jag nu är så snäll och vill dela med mig av denna gåva så får 7 st glada bloggläsare varsin biljett som är värd mellan 350-1100kr då man får den riktiga biljetten i utbyte mot den jag skickar upp till er. 

Så vill Ni se med egna ögon och med Herbalife VIP treatment hur Zlatan får stryk av Herbalife laget ;-) så maila mig namn & adress & vem du vill ta med på matchen, jag lottar ut 7 lyckliga vinnare redan imorgon efter 15 och postar värdebevisen så Ni har dom på posten senast tisdag. 

Maila mig på info@citywellness.se alla kan vara med! Maila nuuuuu....

Detta är kostnadsfritt & en gåva till dig som bloggläsare..

Idag väntar ett fantastiskt seminarium med Blake Morgan & ikväll är det Pirat tema på festen, vadtycks om denna utstyrsel? 
 

Glöm inte att maila nu så att du får chansen att se Hammarby & Zlatan..

Kramar & Skepp Ohoj! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln