Bener24fit

Från en mamma till en mamma

Den här söta väckarklockan väckte mig idag vid 04.30 med en lång morgonmysstund med honom så tog jag & Marcus oss till Stenungsbaden Yacht club för imorgon startar en helgs utbildning & annat kul. Eftersom Marcus är med i något som kallas för Trategi & Planeringsgrupp inom Herbalife Sverige är vi här en dag tidigare för låååånga möten. 

Jag vill upplysa alla er som har barn som gärna "unnar" era barn mat på McDonalds läs snälla den här artikeln & se följande youtube klipp med Jamie Oliver, är du rädd om dina barns hälsa i framtiden, snälla snälla se på detta och tänk till. 

 

Det finns en anledning till att snabbmeten även kallas för skräpmat...

Jag har inte ätit snabbmat på över 1,5 år och ger det inte till mina barn för tänk vad all den skiten gör med kroppen i framtiden. Tänk på alla celler som utvecklas och dom blir gödade med sånt skit rent ut sagt! 

Fy!  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln