Bener24fit

En valross på "Es Pi Ay"

Idag tillbringades en stor del av dagen vid havet vid Stenungsbaden Yacht club, jag satt och jobbade lite med en föreläsning jag och en kollega ska hålla på Herbalifes Summer Spectacular event i helgen då vi är 500 distributörer från Sveriges alla hörn som ska bli uppdaterade och utbildade så vi är aujour med allt nytt som kommer. 
 

När man är nära havet så ska man njuta av färsk fisk eller skaldjur och idag blev dagens lunch en räkdelikatess...

Räksmörgås på Kookaburra restaurang vid hamnen

Ni kanske undrar vad huvudtexten betyder Es Pi Ay, jo jag har en nära bekant  som reste mycket i Asien och när han bodde på hotell gick han ofta förbi skyltar där det stog S P A, så han frågade reseptionen "Excuse me what is Es Pi Ay?! " Dom svarade " You mean the spa? " då föll poletten ner & sedan jag hörde den storyn så kallar jag spa för Es pi ay...:-) ja jag vet jag är rätt så lät road. 

 

Redo för att inta spat och efter 3 dagar med en liten gullunge på 3 månader som väkte mig sisådär 711 gånger per natt så var jag rädd för att jag skulle däcka på es pi ay-et men icke..jag hade med min bok av Og Mandino som skulle läsas ut idag då närmaste 3 dagarna är fullspäckade med events & föreläsningar, Herbalife style! 

Med en buffé av färska frukter så halkade det ner några iskalla frukter i sommarvärmen..

men en fantastisk utsikt över havet och en bra bok så njöt jag av solen & värmen...

Precis paserat vecka 12 i min graviditet och har en bild av mig själv som en valross fast spegelbilden säger annat ( puhh..kunde varit tvärtom..:-) ) men som erfaren av 2 tidigare graviditeter så vet jag att hormoner, vätska och eftersom vi kvinnor har 2 fettlager till skillnad till männen som bara har ett fettlager & att vi har 2 som skydd för just detta med graviditeter så kommer jag sakna mina magmuskler som syntes tydligare innan, men i utbyte har jag fått en lite klump värd mer än sin vikt i diamant karat som faktiskt är värd den här korta omvandling till en valross :-) ha ha ha skojar bara kom ihåg att jag bara driver med mig själv...:-) 

Imorgon är det en lång dag & jag behöver all sömn jag kan få så jag önskar er alla en härlig varm & fläktande sommarkväll från varma Stenungsund. 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln