Bener24fit

Korta naglar & hemskickad från träningen...

Idag den 17 Juli skulle min bortgågna mamma ha fyllt 58 år så dagen till ära lyckades vi tre systrar med våra barn samlas och fira henne i våra hjärtan, vi åt en härlig sommar lunch på Café Viskan, har ni inte testat deras fantastiskt goda sallader & lunch rätter så måste Ni testa dom nu när Borås visar sig från sin vackraste sida vid Sandwallsplats. 
 

Därefter åkte vi alla till kyrkogården för att tända ljus, prata minnen och visa våra barn som aldrig träffat henne, var mormor är. Lilla Nathaniel som är 19 månader förstog inte varför vi kallade en sten för mormor :-) 

Mina väninnor Paula & Elizabeth skrev en dikt på hennes bild som vi använde på begravningen som löd så här

" I minnet du lever - där finns du alltid kvar. 
I minnet vi ser dig - precis som du var" 

Dom orden beskriver exakt som vi känner för mamma..
Efter det hade vi några timmar då vi fick tid att fixa lite var & en för sig och jag passade på att gå till Kani Karim på Bellis Beauty för att fixa naglarna, jag ville inte ha tippar på utan vill faktiskt ha bekväma men frächa naglar och med chellack frächade hon till fingrar & tår...me very pleased! 

Det är onsdag och då är det 24FITFIGHT så jag gjorde mig iordning för att köra ett pass med en fiskbensfläta i håret som min syster Diana hade gjort åt mig imorse så speglade jag mig när Madeleine tog en bild på mig & lilla Nathaniel som än en gång visar att barn gör som vi gör & inte som vi säger..
 

jag fixar med flätan & direkt så gör han exakt som jag...sockersöta Nathaniel!

Redo för ett tabata pass och har intagit min 24 f1 sport shake & energin är på topp..

Jag hinner komma till trapporma upp till vattentornet där Marcus möter upp mig och skickar hem mig..Jag har haft lågt blodtryck pga hormonerna så min barnmorska bad mig vila från träning i 2 veckor då jag får yrsel men jag kände mig otroligt pigg & sugen på träningen men icke...jag fick iallafall snällt gå hem till mina systrar och förbereda middagen med släkten. 

Mona, min systers svärmor har i timmar förberett min favorit rätt "Warak arich" & Dolma som jag inte ätit sen min mamma gick bort, så kvinnan med guldhjärta följer våran seder att det en gravid kvinna önskar- det gör man...
 

Jag säger då det, jag är så tacksam för alla fina människor jag har runt mig...

Tack, tack, tack! 

Kramar 

Tania med matkoma...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln