Bener24fit

Mitt kylskåp & matvanor ..

Många frågar mig om vi äter något annat än Herbalife under dagarna och jag måste tyvärr säga det att vi äter minst 5 till 8 ggr per dag.


Så här ser vårt kylskåp ut för frukost & sallads tillbehör, frysen är fullproppad med fisk & kyckling & andra kylen är fulladdad med mellanmåls kvarg, keso & ägg...


Vi använder Herbalifes produkter för att BERIKA vår kost med näring & proteiner. 

Proteiner för att hålla förbränningen & mättnadskänslan igång var 3 timma, näringen för att hålla energin på topp under hela dagen. 

Utöver det äter jag massor med Proteinrik mat, grönsaker & frukt...Utöver det äter jag massor med Proteinrik mat, grönsaker & frukt...

 


 Jag kommer fortsätta äta Herbalife under hela min graviditet, jag blandar det i min kost jag berikar mina smoothies med Herbalife Formula 1 , jag berikar mina mellanmålspannkakor med Herbalife Formula 1 som jag äter med kvarg & färska bär :-) Jag har det i min frukost yoghurt och äter det med säsongens färska bär & torkade frön och just nu har jag en craving på cocos som jag köper i hälsobutikerna..

 

Vi har även iskalla shakes redo att ta om man blir sugen...I dagarna får jag mysa med min färskaste systerson Gideon som är hos mig i 3 dagar och det är så mysigt med en bebis så jag är överlycklig att våran kommer om drygt ett halvår..
 

Kramar & Kärlek 
Tania


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln