Bener24fit

Ett högskolepoäng...

Dagen började med ett besök av min fina väninna Alexandra som kom över på morgonkaffe, efter lite catch up och tjej snack & bebis gratulationer så skulle hon ner till centret för att göra en scanning, när hon går lite husesyn i våran nya lägenhet och kommer till kakelugns rummet som ska bli bibliotek och mys rum och som inte är färdig inrett när hon ser lådor av böcker och några upppackade och frågar mig, har du läst alla dom här böckerna? Ja, klart jag har svarar jag..
Hon frågar när jag hinner och jag svarar att jag läser 1-2 böcker i veckan istället för att se på TV. 

När hon kläcker frågan..Tania vad har du din Kandidat Examen i?! 
Jag skrattar och säger, - Darling jag har ett högskolepoäng, jag har läst massvis med högskole kurser utan att jag hittade något som inspirrerade mig, jag har gjort en tenta för jag var tvungen, min mamma storstädade säkert den dagen och jag ville ha en anledning att komma ifrån, jag tror jag fick ett högskolepoäng för att jag fylle i namn rätt :-) 

Nästa fråga var- Hur f*n blev du så framgångsrik...

Darling min pappa sa för inte så länge sedan när jag pratde med honom och sa att jag hade tur i livet då jag alltid lyckas... -Tania, folk som lyckas med Herbalife och kommer långt dom lyckas med vad dom än tar tag i , och folk som misslyckas med Herbalife och inte blir framgångsrika, dom misslyckas med allt annat i sitt liv också...

Vill man lyckas så hittar man vägar att göra det! 

Han fortsatte -Du har hjälpt till i livsmedelsbutiken sedan du var 7 år gammal för att tjäna ihop till en ny cykel, sen var det att du ville tjäna ihop till en större cykel osv och när dina vänner kom till butiken där du radade upp konserver på hyllorna på sommarlovet och frågade om du ville leka så sa du till dom att då kommer du inte tjäna pengar den timman du är från jobbet. Du var 10 år! 
Samtidigt som du hjälpte till hörde du hur folk från alla länder kom in och handlade och du fick ansvar och lärde dig sälja till alla nationaliteter på deras tankesätt. Jag skulle kunna släppa dig på ett risfält i Kina inom 1 år äger du fälterna.....du är street smart!

Det förklarar att jag blev uttråkad bakom skolbänken så efter en Naturvetenskaplig gymnasie utbildning & ett högskolepoäng och minst 11 år av jobb i en orientalisk livsmedelsbutik mellan 7-18års ålder så får jag numera min utbildning av dom stora tänkarna & personlig utveckling genom att läsa mycket.

Nu så ska jag ta hand om alla fina kunder på City Wellness , det roliga är att jag här också har många kunder som känner mig sedan jag sprang mellan livsmedelshyllorna :-) ahhhh jag älskar mitt jobb! 
 

Önskar Er alla en fantastisk Juli dag... 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln