Bener24fit

Våran 9 månaders utmaning!

I mitten av juni fick jag & Marcus reda på att vi väntade barn, sedan dess har vi båda svävat på moln. Jag blir ju lätt åksjuk vilket har resulterat i illamående & yrsel av att "sväva runt" sådär :-) vilket har besvärat mig mycket senaste veckorna men avtagit markant nu..Tack o lov! 


 


Numera är humör energi & aptit på sin normala nivå igen då illa måendet gjorde mig begränsad och att få i mig näringen var prio 1! Och vi vet alla att den finns fullproppad i Herbalife Smoothies :) 

Nu har jag lagt om kosten något då jag dricker min Herbalife shake som komplement till min kost, dvs jag ersätter inte en måltid för är gå ner i vikt utan jag lägger till den till min måltid med näringsrik mat & proteinkällor från kyckling & fisk & mycket grönsaker...

Nu är det viktigare än någonsin att äta rent, så glöm godis, chips och annan skräpmat. Då jag tror man blir sugen på det pga hormonerna som spökar och fett & salt blir attraktivt för dom små monstrena :-) 

Det viktigaste är att man mår bra och har energin så man är pigg, första veckorna sov jag 20h per dygn!! Jag trodde jag var sjuk och trots att detta är mitt 3e barn så var detta nytt för mig och läkarn bara skrattade och sa det är fullt normalt det händer så mycket med din kropp nu...


Mina cravings har varit, vattenmelon, avocado & tomater...så inga konstigheter än så länge! 

Och det mysigaste av allt är att Isaac ska bli storebror igen & lilla MIcaella ska bli stora syster :-) 

Förlossnigen är beräknad till slutet av januari och trots att magen inte är så stor ännu (tack o lov) så ville jag berätta det då alla har frågat mig "när ska du & Marcus ha barn" och vi vill inte ljuga eller bortförklara det... 

Vi har en spännande resa framför oss och i början av nästa år i januari kommer vårat gemensamma kärleksbarn.

Kramar till er alla

Tania & Marcus 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln