Bener24fit

Golf...

Jag & Marcus har ju pratat om att testa lite olika sporter för att hitta en hobby som får oss att komma ifrån City Wellness där vi praktiskt taget nästan är minst 12h varje dag. Först på listan av prova på sporter var Golf, och idag under våran eftermiddag  i Göteborg så åkte vi förbi en golfklubb som heter "World of Golf" och Marcus kom med den fantastiska idéen att slå lite golfbollar på driving ranchen. 
Jag tänkte "varför inte- jag menar hur SVÅRT kan det vara...alla spelar golf, jag kanske tillomed råkar vara en naturbegåvning!!"  Ja men eller hur!?!?!? 

Vi fick låna några klubbor och intog våra platser...Marcus den j*veln råkade vara en natur begåvning första bollen sköt han över 200m...

Jag i min hillbilly outfit med träskor på golfbanan lyckades med konsten att skjuta bort pegg'en utan att ens röra bollen! 

Min mamma brukade säga att golf var för smarta människor och om det är sant så är jag den dummaste idioten som finns då jag lyckades träffa bollen gick den nästan 90 grader åt höger eller vänster!
 

Efter typ sådär 100 bollar bestämde jag mig för att ta av mina träskor och köra lite seriöst...ha ha ha se på mig hur seriös jag ser ut, jag ser ut som en riktig primitiv envis tjej som vill få bollen längre än 0,5m som dom första 100 bollarna placerades om så långt! :-) 

Både Marcus & jag skrattade så tårarna rann för jag har kommit på över 100 sätt att skjuta bollen annat än rakt fram...och att titta på den bollen som alla säger gjorde inte att den flög dit jag ville :-) sista 80 bollarna lärde jag mig få över 30 meter så jag var nöjd & om 2 veckor börjar vi våran Intensivkurs på den golf klubben. 

Det viktiga är att jag tyckte det var roligt & jag vill bli bättre och när jag nästa gång träffar grannen som har 0,4 i handikapp i golf ska jag gå ner på knä & hedra honom :-) wow vad duktig han måste vara eller som min mamma mäter kunskaper i golf..Smart! :-) 
 

Marcus skämtar att om vi två ska på banan ihop i framtiden ska han bära ishockey målvakts skydd...:-) 

Efter all skratt så var det dags för lite middag , det fick bli tapas på El Corazon på avenyn innan vi körde en häsokväll i göteborg för ett härligt gäng..

Foooooooooooore!!! =) 

Tania 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln