Bener24fit

Ska du också gifta dig våren/sommaren 2014?

Pga av en artikel i tidningen idag så har jag gått i mina bröllopstankar & tack vare min syster Diana som är min självutvalda Wedding Planer så frågar hon varje dag, har du bestämt vilken klänning du ska ha det är faktiskt mindre än 9 månader kvar till bröllopet...

Chilla kära lilla syster...det är lååååångt kvar! :-) Men eller hur! :-) 
Så jag har nu valt klänning och det blir denna som min extra mamma Anita Johansson ska få sy upp. 
 

Hår & Make ska självklart min trogna stylist & bästa vän får trolla med, Fazli Krasniqi..

Men sen finns det ju kroppen som ska trimmas till 150% och då kom jag på en liten sak som gäller alla oss som ska gifta sig våren/Sommaren 2014..
Den 3e februari 2014 börjar City Wellness Bröllops form att dra igång, under 12 veckor ska vi ett gäng tjejer träffas för en kurskväll med bröllopstema & kost, samt 2 träningstillfällen tillsammans varje vecka och coachning av Christin Santana. Det kommer vara hårt & effektfullt så vi kommer i våra dröm klänningar med våra dröm kroppar...

I kursen kommer även jag med mina kontakter inom bröllops branchen ha föreläsningar & inspiration inom håruppsättningar, smink, provsmakning av tårtor,  underkläder, ringar, Catering & erbjudanden från klädbutiker även VIP besök på brudbutiker med rabatt på deras utbud osv som bara gäller våran grupp! 


 

Samtidigt som vi gör allt detta varje vecka så scannar & mäter vi oss och ser att vi gör framsteg, fina vinster väntar den som bränner mest fett efter 12 veckor. 

Vill du vara med? Kostnad kommer vara en symbolisk summa för våra events men all info kommer skickas ut till er som anmäler intresse till min mail på info@citywellness.se ju fler vi blir dessto roligare. Om du bara ska på brölopet som gäst eller tärna får du naturligtvis också vara med. 

Jag tycker det kommer bli jätte kul! Och vill att just du ska vara med i vårt lilla "Bride to be"- planering! Shit vad snygga vi kommer vara på bröllopsdagen! 
 

Låt oss göra allt roligt tillsammans & tro mig dom som kommer varje vecka eller som vi kommer hälsa på iform av studiebesök på salonger, guldsmedjor, bröllopsbutiker, bröllopsfixare, konditorier mfl kommer ge oss så mycket tips & erbjudnaden.

Lets do it! 
Kostnadsfri intresseanmälan gör du här för mer info 
Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln